Hera ve Falım Sakız

Bu ikisi ne alaka diyenler vardır mutlaka aranızda. Bana gösterseler ben de bu ne derdim fakat şu sol tarafta ki masum taklidi yapan peri kızı aslında bir cadıymış bugün anladım ;)
Efendim, ben Falım sakızı çok severim. Hele ki damla sakızlısı favorimdir. Akşam yürüyüşümüzü yaptık hanımefendiyle. Malum ihtiyaçlar giderildi ve eve geldik. Su kasemizde ki suyu yeniledik. Mama kasemize mamamızı koyduk ve bendeniz de odadan ayrıldım. Kendime bir sakız aldım ve salondaki sehpanın üzerine koymak gibi bir saflık yaptım.
Ardından üzerimi değiştirmek üzere bu odadan da ayrıldım. Duyduğum seslerden Hera'nın mamasını yediğini, suyunu içtiğini anlıyor ve mutlu oluyordum.
İşim bitti ve salona geçtim. Bizim kız beni görünce birden oturdu. (Bir kabahat işlediyse böyle uslu numarası yapar kendisi) "Haydi bakalım bu kez ne yaptın?" diye söylenirkeeeen gözüm sakızın boş ambalajına takıldı ve başımdan aşağıya kaynar sular indi.
Bizim ki ambalajı açmış ve sakızı büyük bir keyifle çiğniyordu. Yavaşça çömelip "Aç kızım ağzını" dedim tatlı tatlı :) Veee sakızı Hera'dan ve Hera'yı da sakızdan kurtardım. Böyle bir dikkatsizliği bir daha yapmayacağıma dair kendime söz verdim. O da bir daha sakızı ortada bulursa çiğnemeyeceğine söz verdi. Anlaşıp konuyu kapattık.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.