Bize Katılın :)

Daha önce de bahsettiğim Kitap Ağacı ailesinden bugün biraz daha bahsetmek izliyorum sizlere. Çok faal, devamlı iletişim halinde ve birbiriyle sürekli ilgilenen bir aile bu. Kendinizi sanki bu ailenin içerisinde doğmuş gibi hissetmezseniz gelin bana kızın, o kadar yani ;)
Aralarına gireli daha birkaç hafta olmasına rağmen her biriyle yıllardır tanışıyormuşum gibi hissediyorum kendimi.
10 Kasım'da Veda'yı ve Akıl Oyunları'nı seyrettik. Herkes kendi evindeydi tabii ki ama aynı gün sizinle aynı şeyi yapan insanların olduğunu bilmek ve bunu birbirlerine (özellikle) instagram aracılığıyla duyurmak benim hayatıma farklı bir tat kattı açıkçası. 11 Kasım'da hep birlikte Harper Lee'nin eseri Bülbülü Öldürmek'i okumaya başladık.


Hem de, paylaşılan listeye göre, tam 215 kişi :) Sizce de muhteşem bir şey değil mi? Aramızda kitabı su gibi okuyup şimdiden bitirenler var. Ben de birkaç güne bitireceğimi umuyorum;) İşte böyle kitaba başlıyorum diye birbirimize haber veriyoruz.
Bu pazar ne izleyeceğimizi merak edenler için;
Kimlerle birlikte bu güzel filmi seyredeceğimi çok merak ediyorum doğrusu.
Bunların haricinde tanışmak da istiyor insan değil mi? Şehir şehir buluşmaya başladık zaten. Ankara 3. kez buluşmak için hazırlanırken; İstanbul'da Tüyap Kitap Fuarı sayesinde kocaman bir buluşma gerçekleşti. Maalesef ben gidemedim ama paylaşılan resimlerle kendimi oradaymışım gibi hissettim diyebilirim. Bir kitap topluluğunun, Tüyap Kitap Fuarında, milyonlarca kitap içerisinde neler yaşayabileceğini, hissedebileceğini sizin hayal gücünüze bırakıyorum ;) Buluşmalara geri dönmek gerekirse; İzmir'de buluşmak için çalışmalara başladı.
Açıkçası ben Antalya'daki Kitap Ağacı üyelerinin de geç kalmadan buluşma günü belirlemelerini bekliyorum. Bana bu topluluğu aşılayan kardeşimden önce ben buluşup kaynaştım herkesle o da tanışsın, kitap severlerle buluşsun değil mi? Antalyaaaaa buluşun haydi!
Son olarak yeni bir etkinliğimizden bahsetmek isterim. Kitapagaci.org un başlattığı bu muhteşem kampanyaya bizler de destek vermeye başladık. Siteye girerek ihtiyaçları sizler de görebilir ve yetkili kişilere ulaşıp ihtiyaçları, gönlünüzden koptuğunca, gönderebilirsiniz.
Sizleri de bu sımsıcak ailenin içerisinde görmek bizleri çok mutlu eder. İşte bizler buralardayız:
Facebook: Kitap Agaci
Twitter: @kitapagaci_
İnstagram: KITAPAGACI
www.vikitap.com/grup/Kitap-Agaci-355
Diğer Kitap Ağacı yazım için tıktık lütfen :)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.