Reklamlaaarr : Profilo, MNG Kargo, n11.com

Pek yaptığım bir şey değil ama bu reklamları paylaşmadan edemedim. Çünkü Profilo ve n11.com reklamlarını izlediğimde çok gülüyorum. MNG Kargo reklamı ise hem Mehmet Günsür'ü barındırması, Hem Mardin'de çekilmiş olması (yeni yaptığımız Gap Turu) dolayısıyla beni çok etkiliyor. Hadi şimdi reklamları izleyelim :)


İşte karşınızda Profilo Çamaşır Makinesi reklamı. Annenin baştan sona oğlunu iğneleye iğneleye konuşmaları beni benden aldı. Bütün kabahatler de sıralanırken ek sahnelerle gösterilmesi, çocuğun "Allaaah, yandık!" ifadeleri muhteşem. Her yakaladığımda izliyorum ;)
Eh reklamda Mehmet Günsür var. O izlenme sebebi zaten ama ya o çocuklar :) Yaa hepsinin teker teker yanaklarını sıkmak lazım. O kadar doğallar ki! O kadar tatlılar ki! Mehmet Günsür İstanbul'da çocuklar Mardin'deyken aynı anda türküyü çalmaları fikri bence süper. Tabii beni koparan nokta ise: Elektrogitar kutudan çıkınca söylenen "Abooo! Naptın Abiii?" sözü :))
Gelelim n11.com reklamına: Sergen Yalçın'dan pek hoşlanmam. Adam hep tutuk, konuşamıyor. Burada da kendin gibi ol mu demişler ne demişler artık bilemiyorum ama gene tutuk gene tutuk. Haydi çok güzel bir espri yaptın "Kızlar! Ben koşsam Barcelona'da oynardım." diye e daha doğal gülsene. Cık bir acayip gülmüş. Ama tabii o acayip gülünce ben doğal gülüyorum ;) Tableti bir futbolcu çevikliğiyle hatun ablaya paslaması çok hoş. Hele ki en sonda içecek kutusundan çıkardığı ses reklam filminin bombası.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu reklamlar hakkında? Hangisi en beğendiğiniz? Ya da başka bir popüler reklamınız var mı?

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.