Ve 2013'e Veda Ediyoruz ...

Dün akşam otururken kendi kendime "Yarın akşam 2013'te bitiyor." dedim. Öyle çabuk geçti ki bu yıl hiçbir şey anlamadım desem yeridir.
Kişisel baktığımda normal, her zamanki gibi bir yıldı. Kızım Hera'nın evime gelişiyle bana büyük sevinç getirdi. Hayatımın şekli şemali, yaşayış biçimim toptan değişti. Bir diğer büyük değişiklik ise tabii ki bloğum oldu. 2012 sonlarında yazmaya başladığım ve yıl boyunca yüksek bir tempoyla yazmaya devam ettiğim bloğumda benden kesitler gördünüz hep. Dilerim paylaşımlarımdan keyif almışsınızdır. Ben büyük bir keyifle yazdım çünkü :) Dilerim önümüzdeki yıl ve yıllarda en azından birkaçınızla tanışma şansına da erişirim.
Bu yıl en çok zamanımı ayırdığım şeyler gezmek, film izlemek ve okumak oldu. Dilerim 2014'te de bu tempoyu aynı şekilde sürdürebilirim.
Benim de yeni yıldan çeşitli dileklerim var elbette ama bunları açıkça yazabilecek cesarette değilim. Olurlarsa eğer ilk öğrenenler sizler olacaksınız o ayrı tabii ;)
Hepimize başta sağlık, mutluluk, huzur, sevgi, aşk, şans ve (olsa fena olmayacak) para diliyorum. Tüm güzel dileklerinizin gerçekleştiği bir yıl olsun. Bizi sevsin biz de onu sevelim. İyi seneler :)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.