Sürpriz Misafir :)

Dün normal başlayan ama akşama doğru dengesini şaşıran bir gün oldu. Kardeşimin üniversiteden bir arkadaşının, ailesinin yanına Bayburt'a giderken, Samsun'da otobüs aktarması yapacağını öğrendik sabah saatlerinde. Günümüzü ona ayırdık haliyle ve şehir merkezinde gösterebileceğimiz, gezebileceğimiz yerleri konuştuk anlaştık.

Duygu'da saat 14:30 civarlarında Samsun Otogarı'na ayak bastı. Annemle birlikte onu otogardan aldık ve
akşam saat 18:30 daki otobüse kadar şehirde gezmeye tozmaya karar verdik. Samsunlu olan herkesçe bilinen, şehir merkezindeki yerleri gezdikten sonra Bulvar Avm, Eat'n Fit'te oturup kahvelerimizi içip sohbet ettik. Eh artık kalkalım, otobüs saati yaklaşıyor dedik ve arabaya doğru yol almaya başladık. Buraya kadar her şey güzel ve normalken Duygu'ya gelen telefonla heyecanlı dakikalar başladı. Metro Turzim'den arayan kişi "Otobüs kalkıyor neredesiniz?" diyerek başladığı konuşmayı ben "Bizi yoldan alabilir misiniz? Otobüsü yakalasak yolda." derken yüzüme kapatarak sonlandırdı. Kusura bakmasınlar ama Metro Turizm'den hiç haz etmezdim artık gözümden iyice düştüler. Ne bir saygı, ne bir dinleme, hiçbir şey yok. Sanki paşam kahvede arkadaşıyla konuşuyor.
Neyse apar topar iş yerinden çıkıp gelen annemle düştük yollara, Metro'nun otogar şubesini, müşteri hizmetlerini hatta otobüsün şoförünü bile aradık ama pozitif hiçbir cevap alamadığımızdan Duygu gece bizim misafirimiz oldu.
Sonrasında gidip ertesi güne Ulusoy'dan aldığımız biletiyle Duygu'yu bugün ailesinin yanına yolcu ettik. İyi ki de Metro'yla gidemedin bizimle kaldın Duygu. Güzel bir gün ve gece geçirdik birlikte. Seninle tanıştığımıza çok sevindik. Yine bekleriz :)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.