Dilek Anahtarını Kazandım :)

Okuyucum olup da Benim Tatlı Hikayem'i tanımayan var mı hala? Eğer varsa, bir ziyaret etseniz iyi edersiniz. Çok güzel kurabiyeler yapıyor çünkü. Bugünkü konumuz ise yaptığı kurbikler değil de etamin işlemesi.
İşte bu cici anahtarı işlerken dilek anahtarı olarak işlemiş ve çekilişle kime çıkarsa onun dilekleri yerine gelsin demiiişşş :)

Gördüğünüz gibi bütün dilekleri gerçek olacak kişi de ben oldum. Çekilişi kazandığımı gördüğümdeki sevincimi tahmin edemezsiniz. Çerçevenin yanındaki Dottie (momiji) gibi sevgi ve mutluluk saçıyordum ;)
Kazanırsam bu anahtarın bana şans getireceğine çok inanmıştım ve bana çıktı! Duydum ki Yeliz'e de uğurlu gelmiş. Daha da bir sevindim :)
Kurbiklerinin tadını da deli gibi merak ediyordum ve bunu bilen Yeliz de bana bu kalp şeklindeki kurbiklerinden de göndermiş. İnanın onları paketin içinde görünce kazandığımı öğrendiğim günkü kadar sevindim. Ahh onların tadını nasıl anlatsam bilmiyorum. Şöyle önümde bir kutu olsa hepsini yiyebilirdim, öyle anlatmaya çalışayım :) Özel günleriniz için gönlünüz rahat bir şekilde sipariş verebilirsiniz benden söylemesi.
Yelizcim, çerçevemi bütün süsleriyle birlikte evimde sergilemeye başladım :) Ellerine sağlık. Kurbikleri de o kadar minik minik yedim ki hemen bitmesin diye ama çaresiz bitti tabii. 2014 hepimiz için şans, sağlık, huzur, mutluluk ve bol para getirsin :) Teşekkür ederim.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.