İnternetten Alışverişin En Keyifli Hali : Kampanyon


Alışveriş siteleri arasında dolanıp durmaktan, nerede ne daha ucuz, hangisinde hangi ürün satılıyor diye bakmaktan sıkılmışken çeşitli tesadüfler sonucunda Kampanyon'la tanıştım.
Çok çok iyi bildiğim (hatta üyesi olduğum) ya da henüz adını bile duymadığım alışveriş sitelerindeki ürünlere sadece Kampanyon'a girerek erişebileceğimi öğrenmek cennete düşmek gibi bir duygu uyandırdı bende.
Ekranda bir sürü pencere açıp, karşılaştırma yapmaya çalışmak benim kadar sizleri de yormuş olmalı. Kampanyon sayesinde artık tek bir sayfa içerisinde birçok farklı markanın ürünlerini inceleyebileceğiz.
Ana sayfadaki link seçeneklerini kullanabilirsiniz ancak bir arama kutucuğu yapmışlar ki işte orada gönlümü tam anlamıyla kazandılar.
Hera'ya bir şeyler bakayım diye kutucuğa "köpek" yazınca önümde köpeklerin kullanabileceği ürünlerin yanı sıra köpekli aksesuarlar, giysiler ve daha neler neler çıktı. Ekranda böyle geniş bir ürün yelpazesi görmek beni hem şaşırttı hem de sevindirdi. Bir ara Hera'yı unuttuğumu bile söyleyebilirim. Meğer alınacak ne çok şey varmış ;)




İnternetten alışveriş bizlere kolaylık olsun diye sağlanmışken Kampanyon'la alışveriş sanki bir mucize.
Sizler de benimle aynı deneyimi yaşamak isterseniz http://kampanyon.com/ dan siteye direkt girebilir aynı zamanda Facebook hesaplarına buradan, Twitter hesaplarına da buradan ulaşabilirsiniz. 
Keyifli alışverişler :) 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.