Genç Yazarlar Birliği'ni Duymuş Muydunuz?

Zaman zaman bahsettiğim gibi eğer yayın evlerinde tanıdıklarınız yoksa kitabınızın basılma ihtimali çok düşük. Haydi basıldı diyelim ya da kendi çabalarınızla bastırdınız bu sefer de medyada tanıdığınız yoksa kitabınızın reklamını yaptırabilme ihtimaliniz çok düşük. Yani bir kitap yazarsanız (belki de en muhteşem kitabı siz yazdınız) kitabınızın "Top Seller" olma ihtimali yerlerde.
Twitter'ı iyi anlamda henüz kullanabilmeyi beceremedim fakat içerisinde zaman geçirmeye çalışıp bir şeyleri keşfetmeye başladığımda karşıma çıkan bir oluşumdan bahsetmek istiyorum sizlere. Belki de hepimize bir ışık olacaklar. Çok güzel bir amaç için toplanmışlar. Bu amaca bir katkı da benden olsun istedim. Tanıtımlarını yapmak istediğimi söylediğimde bana manifestolarını gönderdiler. Lütfen detaylıca okuyun ve siz karar verin.

Her türlü öneri ve fikre açık olan bu oluşum sadece desteklerimizi bekliyor. Bakalım ilerleyen günler ne getirecek?
Her birimiz için bir fırsat olabileceğini düşündüğüm ve elimden geldiğince kendilerine destek vereceğim "Genç Yazarlar Birliği" dilerim çıktıkları bu zorlu yolda hedeflerine en kısa sürede ulaşırlar.
Kendilerine http://www.gencyazarlarbirligi.org/ adresinden rahatlıkla ulaşabilir ve daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.