Gri Lady'den Mim Gelmiş..

Bir postumun altına "bloğunu yazarken beni örnek aldığını ve birçok konuda yol gösterici olduğumu" söyleyip beni havalara uçuran Gri Lady'nin sorularını cevaplamaya geldi sıra. Bakalım neler sormuş, nasıl cevaplayacağım :)


1- Blog yazmak sana neler kazandırdı?
İlk ve en önemli kazanımım normal hayatım içerisinde asla tanışamayacağım güzel insanlar oldu. Beni anlayabilen, benzer şeylerin ilgimizi çektiği ve hatta aynı zamanlarda aynı sendromlara girdiğimiz dostlar ( benimtatlihikayem ) edindim. Daha çok araştırmacı olmamı sağladı, ilgi alanım yeterince genişken daha da genişledi, sürekli aklımda fikirler uçuşmasına sebep oldu. Hazır fikirler demişken hepinizin ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir proje var aklımda ve hayata geçirebilirsem çok güzel şeyler olacağına inanıyorum.

2- Ne tür kitaplar ve filmlerden hoşlanırsın?
Her çeşit kitabı okumaya çalışıyorum. En sevdiklerim Harry Potter tarzı olanlar, fantastik yani ama içerisinde bulunduğum Kitap Ağacı oluşumu sayesinde kitaplara bakış açım da değişti. Her çeşit okuyabiliyorum artık. Kimi zor bitiyor kimi ise su gibi akıp gidiyor.

3- Tekrar tekrar okuduğun bir kitabın var mı?
Çalıkuşu'nu tekrar tekrar okurdum bir ara. Son zamanlarda böyle bir imkanım yok çünkü okunacaklar listesi çok uzun bir kuyruk oldu. Karşımda oluşan tepe gözümü korkutuyor. Bir gün okunacaklar tepesini azaltabilirsem ilk tekrarım Harry Potter olabilir ya da Da Vinci Şifresi.

4- Seni tanımlayan en iyi 5 kelime?
Son zamanlardaki duygu geçişlerime dayanarak "kıskanç" ı ilk sıraya koymalıyım. Sonra meraklı, çekingen, iyimser ve çok hassas diye devam edebilirim :)

5- Okumaktan en çok keyif aldığın blog içeriği hangisidir? Kişisel - moda - yemek - teknoloji ?
İşte en önemli soru. Okumaktan en keyif aldığım bloglar tabii ki kişisel bloglar. Moda ve makyaj bloglarının, kimse bana kızmasın ama, neden bu kadar çok okunduğunu anlayamıyorum. İnsanları tanımak, fikirlerini öğrenmek, bilgi alışverişinde bulunmak benim için çok çok daha önemli.

Ve Gri Lady, bu güzel sorularla yeni bir arkadaşlığın ilk adımları atılmış olur umarım. Soruları cevaplamak çok keyifliydi. Bıkmadan, usanmadan, küsmeden, darılmadan yazmaya devam et. Kaliteli yazılar her zaman değerini bulur.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.