30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

6000 gönüllü ile Atatürk Portresi
Görmemiş portreye girmiş bir de tutmuş her gün paylaşmış demeyin sakın :))) Vallahi günler denk geliyor ;) Eh hem de kolay bir iş değildi bu kabul edelim :) Konumuza dönecek olursak eğer bugün ( kimilerine kabul etmek zor gelse de) 30 Ağustos Zafer Bayramı! Zafer Bayramı çünkü günümüzün bölücülerini bir araya toplayabilmiş bir lider adeta bizlere armağan edilmiş ve hepsini bir araya toplamıştı. Hepsini aynı amaç uğrunda birleştirmiş ve bu devleti kurmuştu.
Bunları görmekten sıkıldın mı? Bu gerçeklere dayanamıyor musun? Onu ne karalamaya çalışsan da olmuyor mu? Eee yeter artık be kardeşim! Atatürk'ün önünde eğilmek zorundasın. O dünya çapında kabul görmüş bir dünya lideriydi. Daha çok yaşayabilse ne muhteşem şeylere imza atacaktı, daha aklında ne projeler vardı kim bilir? Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı kardeşim! Ülkemizin düşmandan kurtuluşunun zaferini kutluyoruz. Senin tüm engellemelerine, tüm ters çıkışlarına rağmen kutluyoruz! Hepimiz Atatürk'ü çocuklarımıza, çevremize anlatacağız. Her sene büyüyen bir coşkuyla tekrar tekrar kutlayacağız bu günleri. Sevmiyor musun bu onları? O halde git kendine başka bir ülke bul kardeşim! Burası Türkiye Cumhuriyeti!

8 yorum:

  1. Sevgili Sinem senin nezdinde ben de herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Atatürk ve silah arkadaşlarının önünde saygıyla eğiliyorum. Bugün varsak Atatürk önderliğinde canıyla, kanıyla savaşan aziz ve muhterem Türk Ordusu sayesindedir.

    YanıtlaSil
  2. Her şey plan dahilinde ilerler. Bugün İmam Hatip(kafa yıkayan yobaz) okullarında Osmanlı anlatılıyor, Atatürk kötü gösterilmeye başlanıyor ve tüm bunlar orta okul da yakında açılacak ilk okul ve hatta ana okullarında anlatılmaya başlanacak. Muhalefet geri zekaları yüzünden ülkem gitgide şeriat kafalarını benimser hale gelecek. 10 yıl gibi kısa süre içinde soL bu dünyaya çocuk mu getirilir diyerek evlenmeyip, cebinde üç kuruşu olmadığı halde Allah kısmetiyle verir deyip çocuk yapacakların yanında asimile kalacağız. Tayyippp in neden en az 3 demesinin sebebi budur. O kadar kolay ki bir ülkenin yok olması. Ben 20 yıl içinde bu şerefsizler gitmezse Atatürk'ün yok edileceğini düşünüyorum, ha tabi biz de yok olmuş olacağız. Yani senin de kutlu olsun bu güzel gün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediklerin tamamen doğru ama sonunu çok karamsar bitirmişsin. Yok edilebileceğini hiç düşünmüyorum ben. Ben doğurmayı düşünüyorum kısmet olursa :) Ümitsizliğe düştüğüm zamanlar olsa da beni ümitlendirecek bir çok şeyle de karşılaşıyorum o yüzden karamsarlaşmak yok. Seninki de kutlu olsun :)

      Sil
  3. Her gün her saniye görsem sıkılmam bu görüntüden !!! Cumhuriyet yönetimi kime batıyorsa hemen yallah başka ülkeye gidebilirler !!

    YanıtlaSil
  4. Sinem paylaşım için çok teşekkürler. Hazel'in de dediği gibi her gün her saniye görsek gurur duyacağımız paylaşımlar bunlar.
    30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun!

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim :) Kutlu olsun, mutlu olsun, hep olsun dilerim :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.