Ben Geldim :)

Bloğumu boşladım, canım yazmak istemedi, ülke gündeminden bunaldım, tatildeydim gibi nedenlerim vardı ama artık bir yerden sonra geri dönmek gerek. Yazılacaklar listem gün geçtikçe uzadı, o uzadıkça yazasım kalmadı. Dün sonuçlanan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra da radikal kararlar aldım :)

Kızım ne alaka seçimler ve sen diyecekler desinler lütfen. ... Evet, dediniz mi? Ülkem insanının kafasının çalışmadığına, kafatası içerisinde beyin yerine koca bir boşluk olduğuna benzer çeşitli kanaatlere vardıktan sonra "Haydi Sinem bugünden itibaren eğlenelim dostum!" moduna geçmiş bulunuyorum. Soma'da bir felaket yaşanmış neden üzülüyorsun? Oradakiler üzülmüyor. İnsanlar bir şeyler için tepki göstermiş. Ülkenin en büyük halk hareketi yaşanmış. Hepsine ulaşıp kitaplaştıralım diyorsun. Adamlar zaman ayırıp cevap göndermiyor niye takıyorsun? Memlekette hiç görülmemiş hortumlar, tufanlar, seller yaşanmaya başladı. Neden? Doğayı katlettiğimizden. Kimsenin umurunda değil niye boşuna anlatmaya uğraşıyorsun?
En iyisi, en güzeli geyik yapalım. En moda giysiler neymiş?, hangi makyaj ürünü piyasaya sürülmüş?, dekorasyondaki yeni trend ne olmuş? Bunlarla ilgilenelim.
Moda ve makyajdan anlamadığıma göre bol bol film, bol bol kitap, bol bol seyahat noktalarından bahsedeceğim tabii ki. Yazı dizisinin akıbeti ise elimdeki 3-5 yazıyla son bulacak sanıyorum.
Bir de mutlaka dikkatinizi çekecektir yorum kısmını sonunda çok iyi bir insan yardımıyla google plus yorumlarından kurtardım. Eski yorumların hepsi silindi ama en azından artık yorum yazıldığında görebiliyor, tesadüf eseri görmek durumunda kalmıyorum. Siz bana yorum yazın. Artık hiç biri cevapsız kalmayacak ;)
Günaydın Türkiye! Mutlu ve umursamaz yazılarla yeniden geliyorum :)

8 yorum:

  1. yorumlar kısmının böyle olması daha güzel :)
    Seçimden sonra bende aynı kararı aldım, ulan soma'da adamı dövdüler, ellemek ellerini kömüre bulaştırmamak için öküzün trene baktığı gibi izlediler, anasına bacısına küfrettiler ama helal olsun yine oy verdiler !! Bu saatten sonra kendileri düşünsün hiç umurumda olmaz zerre kadar üzülmem !!! Hepsine müstahak olanlar olacaklar !!

    *Not birde kelime doğrulamayı kaldırırsan süper olacak bu yorum kısmı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam hemen hallediyorum :) Teşekkür ederim. Her koyun kendi bacağından asılır diye boşuna dememiş adamlar. Bir bildikleri varmış.

      Sil
  2. inanın şu an bende sizinle aynı moddayım.vatandaş hep şikayet eder ama yinede malum kişinin dibinden ayrılmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle maalesef. Yapacak bir şey yok. Herkes kendi başının çaresine baksın bundan sonra.

      Sil
  3. Yaşasın yorum paneli düzelmiş :) Hoş geldin diyelim o zaman. Yazdıklarının hepsine katılıyorum yazalım o zaman en iyisi her zamanki gibi yazmak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet düzeldi :) Bütün yorumlar gitti ama böyle daha iyi;)

      Sil
  4. Ama yazık olmuş ki yorumlarımıza :'(
    Ben deli dana gibi aynı şeyleri yazar dururum yine kesin sana :(

    Yazıyı ben de gönderecekken kafamı toplayıp göndermedim :(
    Diğer konuda haklısın, aman valla ne yapmak gerek bilmiyorum. Ben zaten gündem hakkında yazmamaya çalışıyorum ama benim durum daha vahim, bir de bloga hangi yaptığım şeyin resmini koysam çalınıyor iyice deliriyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın ama diğer türlü de ben yorumları göremiyordum. Yazılara girip girip yorum var mı diye kontrol ediyordum deli gibi ;) Bundan sonrakiler kalıcı silinmicek söz :)
      Senin resimler de çalınmayacak gibi değil ki Yelizim. Bence bir an önce Benim Tatlı Hikayem yazısı hazırlayıp her resmin göbeğine transparan bir şekilde oturtmalısın. Yoksa başa çıkamazsın bunlarla.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.