Her Şeyden Konuşmalı Bundle'da

İşte size yeni ve güzel bir haber daha :) Artık Her Şeyden Konuşmalı'nın yazılarına temmuz ayında 30'dan fazla ülkede yayına giren, binlerce haber kaynağı ve bloğu bir araya getiren bir haber okuma uygulaması olan Bundle'dan ulaşabileceksiniz.
İphone ya da İpad'inize App Store'dan ücretsiz indirebileceğiniz bu uygulamayla ulaşabileceğiniz bilgiler ve haberler adeta sınırsız.

Uygulamayı indirdikten sonra kullanımının da çok kolay olduğunu göreceksiniz. My Bundle'ı tıklayıp açılan seçenekleri gözden geçireceksiniz. Dediğim gibi seçenekler öyle çok ki;
*Genel Haber
*Teknoloji
*Spor
*Fotoğraf
*Sanat&Tasarım
*Ekonomi
*Magazin
*Bilim
*Sağlık
*Otomobil
*Yaşam
*Oyun
*Moda
*Yazarlar
*Gezi
*Dergi
*Sinema
*Müzik
*Yemek
*DIY
Yukarıda gördüğünüz gibi sizi uzun bir seçenekler listesi bekliyor. Bu listede de sizleri bekleyen kaynaklar var. İlginizi çeken kaynakların üzerine tıkladığınızda artık o kaynağın haberleri sizin sayfanızda görünmeye başlıyor. İşte bu kadar kolay. 
Sade tasarımı ve pratik kullanımından ve tam 6 dili desteklediğinden bahsetmemek de olmaz. Resimde gördüğünüz saate tıkladığınızda ise 15 dakika, 30 dakika ve 60 dakika seçenekleri karşınıza çıkıyor. Bunlardan mesela 30 dakikayı seçtiğinizde son yarım saat içindeki haberler ekranınıza geliyor. Bundle'dan sonra başka bir haber alma aracı kullanmak istemeyebilirsiniz.
Bundle'ı yükledikten sonra beni bulmak isterseniz "Yaşam" sekmesinde sizleri bekliyor olacağım. Haydi herkes İphone'larını ve İpad'lerini kapsın.
Bundle'ı takip edebileceğiniz diğer adresler :

2 yorum:

  1. Hayırlı olsun. Dün Bunddle'dan bir teklifte Oscar'a gelmişti fakat çok yoğun olduğum için ilgilenememiştim. Bu haber iyi oldu bugün bir şekilde halledip. Yaşam sekmesinden sana ulaşırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bence Oscar'ı da dahil etmelisin gerçekten güzel bir uygulama. Seni de Sinema sekmesinde buluruz artık ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.