Bugün Benim Doğum Günüümm :)


Ne olmuş? Ne olmuş? Sinem 32 olmuş :D Nasıl olmuş? Nasıl geçmiş yıllar? anlamamış ama olmuş işte :) Yaş konusunda bu zamana kadar hiçbir sendroma kapılmadım şükürler olsun. Kapılacağımı da sanmıyorum. Çünkü ben doğum günlerini, geçen yılları, yaşlanmak olarak değil büyümek olarak algılıyorum. Zaten yaşlanmıyoruz ki! İçimizdeki o ruh hala ilkokuldaki, lisedeki o heyecanlı ne yapacağını bilmez hallerinde değil mi? Daha dünmüş gibi değil mi yaşanılan her şey? E o zaman? Sadece günler geçiyor ve biz hayattan bir şey daha öğreniyoruz.
Geçen gün kendi kendime düşünürken bu yaş olayını oyunlardaki "level"lara benzettim. Başarılı ya da başarısız hayatta seviyeyi tekrarlamak yok ama öğrendiklerimiz çok. İşte ben de 31. levelı başarılı ya da başarısız geçtim bir şekilde. Bugün de 32. levelın ilk günü. Dilerim bana sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirir. Yapmak istediklerim, hayal ettiklerim öylesine fazla ki bu sene bunları başardığım yıl olsun dilerim. Dileklerimi de dilediğime göre, musmutlu nice yaşlar banaaa ;)

24 yorum:

  1. nice yıllara,
    hayatının her anını mutlu hissederek yaşamayı nasip etsin Allah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiinn, inşallah. Teşekkürler güzel dileklerin için :)

      Sil
  2. Nice mutlu, sağlıklı yıllara İnşallah:)

    YanıtlaSil
  3. Dolu dolu, mutlu, keyifli, huzur dolu nice yıllara...

    YanıtlaSil
  4. Sinem'ciğim sana sabah doğum günü kutlaması yazmıştım ama sorun oldu herhalde. Doğum günün kutlu olsun. Yolun şanslı ve açık olsun, seni tanıdığıma çok sevindim :) gençliğinin kıymetini bil, yıllar çok çabuk akıp gidiyor :) :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sevda Ablacım :) Evet, ulaşmamış bana. Ben de seni tanıdığıma çok mutluyum. Bilmeye çalışıyorum diyelim ;) Sevgiler benden..

      Sil
  5. Sinemciğim 32. Levelinin ilk gününü kutlar, sevdiklerinle beraber sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) İnşallah hep birlikte Alpercim. Bak benim bu yaşımdaki hedefim becerebilirsem kitabımı bastırabilmek. Seninle de Oscar Favorite için olan hayallerini gerçekleştiricez. Anlaşalım ;)

      Sil
    2. İnşAllah ya ne güzel hedefler bunlar ;) varım :)

      Sil
  6. Nice mutlu ve sağlıklı yaşlar dilerim Sinem, hayatın boyunca dileğin her şeyin gerçekleşmesini dilerim. :) Bu arada 32 olduğuna inanmak zor sanırım 18 yaşındaki ruhun yüzüne yansımış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günün en güzel iltifatını senden almış bulunuyorum :) Ne ısmarliyim sana ? ;) Çok çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.

      Sil
  7. sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara

    YanıtlaSil
  8. Sineem musmutlu ol hayallerine kavus insallah. Nice gusel yillarin olsun ♥

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.