2. Yaş Çekilişimin Sonucu Belli Oldu :)

Günler hızla geçti veee çekilişin yapılacağı gün geldi çattı :) Yorum bırakarak çekilişe katılan herkese çok teşekkür ederim. Ek haklarla birlikte listemiz tam 50 kişilik oldu. Bakalım şans kime gülecek.



Bu seferki şanslımız çekilişe katılan tek erkek izleyici Gökhan Dinç oldu :) Artık kendisiyle iletişime geçme zamanı ve ardından hediyelerini postalayacağım. 

5 yorum:

  1. Tebrik ederim arkadaşı ama ben katılacaktımm :( Geçen sene Ocak'ta bitiyordu ya yine öyle sandım :( Neyse seneye artık :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden mi Yelizcim yaa. Üzüldüm bak şimdi :( Evet geçen sene öyleydi de bu sene çok uzatmiyim dedim :) Bir de makyaj ürünü olmayınca çok isteyen de olmadı bildiğin üzere. Biz bize bir çekiliş oldu ;) Sevgiler benden canım...

      Sil
    2. Geçen sene benim etamine olan rekor katılımı düşününce ben yemin etmiştim bir daha çekiliş mekiliş yapmam arkadaş diye :) Şimdi de bir yanım yap diyor bir yanım yapma. Ama o nasıl sana çıktıysa biz bize çekilişler daha isabetli olabiliyor demek ki :)

      Sil
    3. :)))Biliyorum ben de bu sene özellikle böyle hediyeler koydum bakalım ne olacak diye. Ama şimdi iyi ki öyle yapmışım diyorum çünkü ne saçma sapan çekiliş bloglarıyla uğraştım ne de bir daha bloğa uğramayacak olan insanlarla. Bence böylesi daha iyi oldu. Ve hediyenin kime çıktığını söylesem inanmazsın :))

      Sil
  2. Ter erkek olduğum ayrıntısını kaçırmışım :D şans benden yana ^_^

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.