Sürpriz Hediyeler İçin...

Burada Hera'dan bahsetmeyeli aylar olmuş. Hep yazayım diyip diyip ertelemenin sonucu işte. İnstagram'da neredeyse gün aşırı Hera fotoğrafı paylaşsam da sıra bloğa gelince ertelemeler yaşanıyor. Bu yazımızın konusu da aslında aylar öncesine ait.

Aylaaar önce Bir Fikir 1 Sihir bloğunun sahibesi instagramda bir çekiliş düzenlemiş ve ben de kazanan şanslılardan biri olmuştum. Fotoğrafta gördükleriniz de bizim sevimli hediyelerimiz. Kızıma gazete formlu ses çıkaran bir oyuncak bana da Hera'mın en sevdiğim pozlarından biri kullanılarak yapılmış bir tablo. Bir de sokaktaki canlar için gönderilmiş bir dostluk mamamız vardı. Onu tabii ki canlarla paylaştık gitti :)

Filmlerde sürekli gördüğüm gazete getiren köpeklere olan hayranlığımı bu şekilde gidermiş olduk çünkü gazetelerimizin her yere bulaşan mürekkepleri olduğundan onları asla Hera'nın ağzına veremezdim. Sözün kısası sevdiklerinize ya da kendinize tatlı sürprizler yapmak isterseniz Bir Fikir 1 Sihir size bu konuda yardımcı olacaktır :) Mutlu hafta sonları.

2 yorum:

  1. hera çok tatlı ve akıllı eğitimini kaç aylık olduğunda aldınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hera henüz 1 aylıkken almıştım o gün bu gündür birliktyeyiz. Eğitimini de bir merkez de aldı ancak maalesef orayı tavsiye edemeyeceğim.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.