Bir Roman Yazdım Haydi Siz de Okuyun

Çevremdeki çoğu kişi 12 Sihirli Kağıt Parçası'ndan haberdar, minik bir kısmı da okumuştu. Ben de yıllar önce kitap haline gelebilmesi için birkaç yayınevi denemiş ama malum olduğu üzere başaramamıştım. Gel zaman git zaman, üzerinde onlarca değişiklik yaptığım, ilk yazdığım halinden belki de çok farklı yollara gitmiş olan romanım son haline Wattpad sayesinde bürünüyor. 
"Ben de okuyayım Sinem" diyen arkadaşlarıma ve siz sevgili takipçilerime buradan duyurayım istedim. yayın evleri basmasa da kitabım artık yayında. Elbette hepsini giremedim henüz çünkü yazılacak çok sayfa var. Sizlerin okuduğunu bildikçe ve umuyorum geri dönüşlerinizi aldıkça tamamını yazıp 12 Sihirli Kağıt Parçası'nın üzerime yük olan kısmından kurtulacağım. O sizlerle buluşmadıkça benim için rahat etmedi.

Dilerim beğenir ve severek okursunuz. Geri dönüşlerinizi bekliyorum :)
Yazdığım bölümleri okuyabilmek için sol menüde bulunan, turuncu renkli, Wattpad'de hikayelerimi oku yazan yere tıklamanız yeterli. 

12 Sihirli Kağıt Parçası : Hayatını yeniden kurmaya, güvensizliklerinden kurtulup hayata yeniden umutla bakmaya çalışan bir kadının hikayesi bu. Çevremiz ne kadar bizi seven insanlarla çevrili olsa da kendimizi onlara kapattığımızda kimse bize yardımcı olamaz. Zeynep, tıpkı yeni doğmuş bir bebek gibi kendini çevresine yeniden açıyor. hayatın güzel yanlarını yeniden fark etmeye, güzel duyguları yeniden tatmaya çalışıyor. Ona bu serüvende eşlik etmek ister misiniz?

33 yorum:

  1. Bu gece bi göz atacağım. Ama adı ilgimi çekmeyi başardı :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel, ben de bir kitaba sahip olmak istiyorum. Böyle okuyunca çok hevesleniyorum, senin kitabını da .ok merak ettim. En kısa zamanda okumaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduktan sonra da yorumlarını bekliyorum. Umarım hayalini gerçekleştirmende vesile olmuş olurum ben de :)

      Sil
  3. merhaba iadei ziyarete geldim sevgiyle kalın :))

    YanıtlaSil
  4. merhaba öncelikle sayfanızı çok beğendim
    blog takip etkinliğinden geliyorum bende beklerim
    rengarenkbirgun.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Selam,

    bende Wattpad' deyim ve sizi oradan takibe aldim. Güzel hikayenizi de cok begendim, umarim daha cok okuyucu bulursunuz. :)

    Blogunuzu Deneyimli Anne'nin etkinliginden bulup takibe aldim ve bana da beklerim.

    Sevgilerimle <3

    www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiniz. Çok teşekkür ederim.Ben de geliyorum hemen.

      Sil
  6. İsmi çok güzel, okuyacağım inşallah.. Sinemcim kolay gelsin.. :)

    YanıtlaSil
  7. Okuyacağım canım. okuyunca yorumlayacağım. Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  8. okudum gerçekten güzel olmuş emeğinize sağlık devamını bekliyoruz sihirli sayfalarının :) bende Wattpadlı oldum artık bilmiyorum yeni olduk sizi de takibe adlım sessiz30 olarak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika :) Çok teşekkürler güzel yorumların için. Ben de çok yeniyim wattpadde ;) böyle böyle öğrenicez.

      Sil
  9. Okuyacak olanlar çok şanslı ve tabii ki yeniden okuyacak olan ben de :)

    YanıtlaSil
  10. dilek erende iken fark ettim. kutlarım. okurum tabii bi ara. not aldım. yorum yapanlar burda hep arkadaşlarım yaaa. görüşmek üzereee :) iyi etmişsiniz vatpede koymakla. yazdığınız kitabı da ayrıca bastırabilirsiniz isterseniz. birçok yayınevi var, çok düşük bir ücretle basıyorlar. yani normal bildiğimiz yayınevleri. para verirseniz bir miktar basıyorlar. isterseniz fikir veririm size. kendiniz bastırırsınız ve normal dağıtımı olur işte. çok kolay artık ya yayınlamak valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Biliyorum bastıklarını ama ben kendim bastırmak değil onların basmasını istiyorum. Günümüzde böyle bir istek belki gerçekleşmesi zor gelebilir ama benim dileğim o yönde. Bakalım kısmet ;)

      Sil
    2. bakın benim de kitabım çıktı. yazılarımı blogdan görüp teklif ettiler basalım diye. basılırken de para alındı. ben de hiç bir yere başvurmadım. keşfedildim ama yine de para aldılar. dileğin en güzeli. bunun için yazılarını, öykülerini dergilere göndersene. aramızda bazı blogçu arkadaşlar dergilere gönderdiler. çıktı yazıları. böyle tanınır işte yazıların ki :)

      Sil
    3. Yeni yeni göndermeye başladım ben de :) Oldukça çekingen olduğumdan ağır ilerliyordu her işim ama artık hız verdim. Bakalım kısmet diyorum. Geleceğin güzel sürprizlerini bekliyorum.

      Sil
  11. baksanaaaaaaa, blogumda, "kültür" başlığında 9-10-11 temmuzda "kitap çıkartmanın yolları" adlı yazı dizisi var. orda bi baksana okusanaaa. bi de, istersen, yine yanda "sade ve derin" başlığında benim kitabın çıkış öyküsü de var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsini okuyacağım tamam :) Çoook ama çok teşekkür ederim. Bana rehber olsunlar.

      Sil
  12. baksana, bendeki kitap başlığında, blogçu arkadaşlar var roman çıkaran, hale, hanife, büşra gibi. hale, roman yarışmasında birinci oldu basıldı, hanife romanını kendi gönderdi, ücretsiz basıldı, büşra kendisi yayınevine gitti, basıldı, ücretsiz. kafa dergi mert var, onun bloguna bak son yazılarına baksana çok önemli. o istanbulda bir yıldır uğraşıyor. yayınevlerini gezdi. bir yayınevi çok beğendi. hatta bu hafta bak gece yayınevinde kendi çalıştı. romanı bu günlerde çıkıyor. o çok sıkıntı çekti. ama çıkıyor işte. onun serüvenini oku bak. onun romanınla çok uğraştılar. orasını burasını düzelt diye. her şey editörde bitiyor. ama baksana sen, kendin gitsene, istanbuldaysan veya ankara izmir, ithaki, artemis, okuyanus, pegasus, martı, basar senin kitabını. roman tercih ediliyor basım için. roman okunuyor para getiriyor ya ondan. yayınevlerini sadece kazancağı parayı düşünüyor. sölerim sana fikirlerimi. sen de sorabilirsin ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafa dergi'yi biliyorum. Çıkınca kitabı alıp okuyucam sözüm var. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  13. bi de bende kitap başlığında erdi karadeniz de var. o da şiir ve roman çıkardı. okursun blogçuların hikayelerini de işte. :)

    YanıtlaSil
  14. bak son yazımda kafa mert diyo, haftaya çıkıyomuş. onla bu kitabının basım sürecinde çok konuştuk yaa hep canı sıkılıyodu geliyodu bana dert yanıyodu napcam diye. sonunda oldu işte. senin de olur ki çok isterseeeen :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.