İyi ki Doğmuşum :))

Yine günler aylar geçiverdi ve ben bir yaş daha büyüme şansına erişebildim. Beni az çok tanıyanlar bilir bizim buralarda yaşlanmak yok büyümek var ;) Zaten yıllar, aylar vs sadece bir takvim aldatmacası değil mi? Önemli olan hayatın nasıl geçtiği, neler yaşadığın, neler yaptığın...

Nedense 32. yaşımın benim için çok güzel geçeceğini daha ilk günden biliyordum. Onu büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılamıştım. Gerçekten de bugün geçen aylara dönüp baktığımda kişisel gelişimim, farkındalıklarım, dostluklarım ve paylaşımlarımla kendime çok şey kattığımı görüyorum. 
Her şey mükemmel miydi? Elbette değildi. Mükemmel olmasın da zaten. Mükemmeliyet arayan biri olmadım hiç. İstediğim her zaman huzur, sağlık ve mutluluk oldu. Bu üçü hayatımda varolabildikçe hayatımdan keyif alabilmem garantilenmiş oluyor benim gözümde. Bu önemli üç şıkkı yaşamamı engelleyen herkesten her şeyden uzaklaşmak beni öyle büyük bir huzura erdirdi ki ne olur siz de yapın bunu kendiniz için. Bu hayata, bu bedene, bu hislere bir kere daha sahip olamayacaksınız. Öyleyse neden kendinize hayatı zorlaştırmak?
33. yaşımı da işte bu nedenlerle çok güzel karşılıyorum. Kendime geçen 12 ay boyunca kattıklarımla bu yaşım çok daha güzel geçecek biliyorum. Bana güzel sürprizleri olacak, kimi zaman ağlayacağım (ki çok sulugözümdür) kimi zaman çenem ağrıyana kadar kahkahalarla güleceğim. Yine planlarım projelerim olacak. Kimi geçecek hayata, kimi yine sürüncemede kalacak. Her şeyin zamanı geldiğinde olduğunu öğrendim ve umutsuzluğu mümkün olduğunca yaşamamaya çalışıyorum.
Ben artık 33 oldum, bir yaş daha büyümek ve bir yaş daha katmak kendime öyle güzel ki hepinize tavsiye ediyorum :))
İyi ki doğmuşum, iyi ki güzel bir ailede sevgiyle büyümek gibi bir şansım olabilmiş. İyi ki ailem bugün de benimle. Bu yaşımda da hayattan sağlık, huzur, mutluluk, başarı, sevgi, para, .... istiyorum da istiyorum işte ;) 33 tane dilek hakkım var doldurana kadar devam.
Sevgiyle kalın, mutlu kalın ve hep benimle kalın ;) 

14 yorum:

  1. İyi ki doğdun. Umarım ailenle ve sevdiklerinde çok daha güzel yıllar geçirirsin..:-)

    YanıtlaSil
  2. mutlu mutlu yıllar sana :)

    YanıtlaSil
  3. gönlünüzce yaşacağınız daha nice yaşlarınız olsun

    YanıtlaSil
  4. Sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve mutlu nice yıllara Sinemciğim umarım her şey ama her şey gönlünce olur.

    YanıtlaSil
  5. Nice yıllara. İnsanın en güzel yaşları 30'ların başları. Her yaş güzel tabi ama 30'lar en güzel:) Çok güzel geçirmeniz dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de öyle çok haklısınız :) Çok teşekkür ederim.

      Sil
  6. Bereketli bir yıl olsun senin için inş. Sağlık, huzur, mutluluk, sevgi eksik olmasın ;) Nice nice bol dilekli yaşlara...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.