Çocuklar İyi Siz Nasılsınız?

Yoğun bir haftayı geride bıraktım, bilgisayarın başına bile oturamamak ne demekmiş onu öğrendim ve tekrar buradayım. Neler mi oldu bu geçen haftada? Biraz anlatayım sonra da yine paylaşımlarımıza devam edelim. 

10 Nisan pazar günü fotoğrafta güneş gözlükleriyle gördüğünüz kişi,  caaanım kardeşim TUS'a girdi. Açılımı Tıpta Uzmanlık Sınavı olan bu sınav, elbette ki her pratisyen hekim gibi kardeşimin de bütün bir yılını stres oldu, çalışarak ve bunalarak geçirmesine neden oldu. Peki bu evde güneş gözlükleriyle oturmasını açıklıyor mu? Tabii ki hayır, o konuya az sonra gelicem :) Pazar günü Ankara'ya hakim olan acayip havadan tam anlamıyla nasibimi aldım diyebilirim. Sınav yeri çevresinde oturup çay içebileceğim sıcak bir mekan bulamadığımdan bolca rüzgar yiyerek şifayı kaptım. Bütün bir kışı hastalanmadan geçirmenin bedeli buymuş demek :) Ihlamur, adaçayı, limon vs ile kendimi toparlamaya çalışırken başka ilerlemeler de oluyordu tabii ki.

Birkaç gün önce kısırlık ameliyatı olan Heracık eve geri geldi ve geldiği akşam ateşi çıkınca apar topar veterinere koştuk. Çabucak bir ateş düşürücü yapıldı ve bütün geceyi indi mi çıktı mı? telaşesiyle geçirdik. Pazartesi günü lazer ameliyatı için göz kontrolü randevusu olan Didemciğim ise aynı gün ameliyatı olmaya karar verince bizim ev ameliyat sonrası bakım evine döndü.
Hera'nın antibiyotiği içiriliyor, yarasına merhemleri sürüp gazlı bezle kapatıp ellemesin diye bandajlıyorduk. Didem'e 4 saatte bir damlatılması gereken göz damlalarını damlatıp bana da sürekli limonlu sıcak içecek servisi yapıyorduk.

Bugünkü son durum ise şöyle; ben hastalığı atlattım gezmelere bile başladım, Didem damlalara devam ediyor fakat Antalya'ya gitti bile. Hera ise önümüzdeki hafta alınacak olan dikişlerini kendisi sökmeye başladı, eski formuna kavuştu tepemize çıkmaya devam ediyor. Velhasılı kelam çocuklar iyi peki siz nasılsınız?
Bu dönemde bizleri arayıp soran, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz. Sevgiyle...

30 yorum:

  1. hepinize geçmiş olsun canım

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun, Sinem hanım. Tekrardan hoş geldiniz. Fotoğrafta görüldüğü kadarıyla herkesin keyfi yerinde. Mutluluğunuz daim olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz :) Evet, herkesin keyfi yerinde, daim olsun inşallah.

      Sil
  3. çok geçmişler olsun. Aman aman, dikkat edin kendinize.. bu arada Hera'cık çok sevimli :)

    YanıtlaSil
  4. Geçmişler olsun Sinem kızım.Hoş gelmişsin.Hera diye bir tatlı şey.Demek kısırlık ameliyatı oldu.Bizim de kediciklerimiz oldu.Bilmiyorduk bu kadar detaylı olduğunu.Ne kadar zorlanıyorlar öyle.Tekirlerimiz kısır, lakin dönem dönem asabi oluyorlar.Severken nasibimizi alıyoruz :)Silverdin var iyi ki..Kediler daha vahşi oluyorlar.Köpek sanmam yapsın öyle.Sağlığınızın her daim iyi gitmesi ve huzurlu günler dileklerimle.Ece ablanız.Bu arada iki kardeş çok güzelsiniz.Maşallah diyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ece abla :) Evet kediler kadar asabi olmasalar da olup olmadık şeylere hırlıyorlar köpekler de. Benim de düşündüğümden daha detaylıymış her şey. Atlattık sayılır artık. Bir tek dikişlerimizin alınması kaldı.

      Sil
  5. Allah bol şifalar versin.Çabuk iyileşirsiniz işallah : )

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun diyelim. Bizler de havalar iyileştikçe biz de iyileşiyoruz desek yanıltmamış oluruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika :) Umarım daha güzel havalarla daha da iyi hissedersiniz kendinizi :)

      Sil
  7. Cok gecmis olsun.

    Oooyyyy yerim o Hera'yi beeenn! :) Golden mi o? Ben Golden Retriever hastasiyim da:)

    YanıtlaSil
  8. Ben de diyorum bu blog ismini görmeyeli çok oldu. Meğer haklıymışım. Hoşgeldin o zaman
    Nice güzel sağlıklı günlere...
    Gülücüklü Kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa yokluğum fark edilmiş demek :) Teşekkürler hep birlikte inşallah.

      Sil
  9. çok çok geçmiş olsun benimde kız kardeşim ve yeğenim geçen hafta oldu onlar tam iyileşince diğer yeğenim olacak lazer fakat bayağı zorlandılar "30 saniyede el değmeden"lafına kandım diyor kardeşim ama sonrası zor oldu onun için evin tek kadını olunca sonuç iyi olsun önemli olan o sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de çok çok geçmiş olsun. Didem hiç zorlanmadı. Ertesi gün kitap okuyacak kıvama gelmişti gözleri. Çok memnun. Sevgiler :)

      Sil
  10. Geçmiş olsun çocuklar! Fosforlu kedi gözleri, paralel yapılar filan, böyle soğuk gibi de değil gibi hava, dikkat edin kendinize...

    YanıtlaSil
  11. Hepinize çok geçmiş olsun ..oyy o Hera'yı benn severimmm :)

    YanıtlaSil
  12. foto ne şirin geçmiş olsun ama sonaki haberler de hoş işte hayat yaa de miii :)

    YanıtlaSil
  13. Ben geçmis olsun demistim zaten tekrar ugramis oldum :)

    YanıtlaSil
  14. merhaba, öncelikle geçmiş olsun. blog keşif topluluğundan yolum buraya çıktı, blogunuzu inceleyince hayvansever olduğunuzu görmek ve özellikle sayfanın sağ kısmındaki bölüm beni çok mutlu etti. email ile takibe aldım sizi, dilerseniz eğer ben de sizi beklerim. sevgiler, sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloguna geldim ve yorumumu bile bıraktım :) Tekrar hoş geldin. Çılgın hayvanseverlerdenim ;) Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum sokaktaki hayvanlara. Birilerinin bakması gerek ne de olsa.
      Sevgiler.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.