30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

Çok zor günler geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Ülkemiz ve bu kadim topraklar yüzyıllardır paylaşılamayan, değerinin ölçülemeyeceği güzellikte ve özellikte topraklar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir türlü paylaşılamayan vatanı üzerinde oynanan oyunları görüp duruma el koyan ve bizleri bir araya toplayan, öngörüsü muhteşem, ileri görüşlü, modernizmden yana, ilim ve fennin önemi görebilmiş tek lider. Bir ülkede kadınlar eğitildiğinde o toplumun da eğitileceğini savunan, din istismarcılarının her surette ayaklara dolanacağını söyleyen tek kişi. 

İşte böyle bir Ata'nın evlatlarıyız bizler. Dini devlet işlerine karıştırmayan, modern, ancak ilim ve fennin bizi ilerletebileceğini görebilen bir Türkiye Cumhuriyeti evladı olarak başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor, bugün bu hayatı yaşamama vesile oldukları için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Ülkemi karanlıklara çekmeye çalışan her kötü eli Allah'a havale ediyor ve bir kere daha 30 Ağustos Zafer Bayramı'mı çok büyük bir gurur ve sevinçle kutluyorum. Biliyorum ki bizi asla yenemeyeceksiniz.
Sizler de kutlayın. Çocuklarınıza tekrar tekrar anlatın. Aydınlık, laik ve modern bir Türkiye dileklerimle, sevgiler...

12 yorum:

  1. Ulu önderimiz ve tüm silah arkadaşlarına minnetle...

    YanıtlaSil
  2. 30 Ağustos Türk milletine armağan olsun öncelikle bu geçirilen zor dönemde Allah askerlerimize yardımcı olsun :(

    YanıtlaSil
  3. Bu 30 Ağustos her zamankinden daha da anlamlı. Gerçekten bir "Zafer" Bayramı. Allah utandırmasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayramlarımızı hakkıyla kutladığımız günler geri gelsin dileğim.

      Sil
  4. Ülkemizini tarihteki büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer bayramı milletimizin dirlik ve birliği için, barış ve refahı için kutlar. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Bu yıl 30 Ağustos daha farklı bir öneme sahip, çok zor yollardan geçtik.

    YanıtlaSil
  6. Zafer Bayramımız Kutlu olsun

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.