Yeni Yazar, Yeni Soluk!

Her gün yüzlerce, belki de binlerce blogun açıldığı internet ortamında çok çetin koşullar hakim eminim biliyorsunuzdur. Her gün bir yazı girdiğim sayfamda dönem dönem beklemediğim yükselişler dönem dönem de anlam veremediğim düşüşler yaşanıyor. Bu nedenle rekabete daha sağlam devam edebilmek için yazılarımı günde iki adete çıkardım ve bu elbette benim için oldukça zor oldu.

Neyse ki imdadıma canım kardeşim Didem yetişti. Bir süredir saat 16:00 yazılarıyla sizlerin karşısına çıkıyor. "Bir elin nesi var iki elin sesi var" felsefesiyle benim yabancı olduğum konularda yazmaya ve dolayısıyla bloga farklı okuyucular da çekmeye başladı. Kendi hayatı ve işleri nedeniyle benim kadar sık yazamayacak olsa da sizlere bu güzel haberi vermek istedim. Artık iki yazarlı ve daha farklı konularda yazılara sahip bir bloguz. Daha güçlüyüz, daha sağlamız ve son hız geliyoruz :))

Bu söylediğimi şaka sanmayın lütfen. İki ay kadar önce birdenbire düşüveren ve bu düşüşü Google'ın gittiği algoritma değişikliği çalışmasına bağladığım durum son iki haftadır çok değişti. Son iki haftadır günlük en az 6500 okuyucu trafiği aldığımızı büyük bir sevinçle söylemeliyim. Bu nedenle siz okuyucularımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi okumaya, bize yorum bırakmaya lütfen devam edin. Bizden arkadaşlarınıza bahsetmeyi de unutmayın ;)
Kocaman sevgilerimizle...

Sosyal medya hesaplarımız;

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.


15 yorum:

  1. Hepimizin çok kötü bir dönemden geçtiği şu aralar böyle güzel haberler almak içimize bir miktar mutluluk serpiyor.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun; takipçiniz olacağız.

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun... Takipte yeni yazıları bekliyorum sabırsızlıkla:)

    YanıtlaSil
  4. merhaba ben de yeni bir bloggerım ve sizi de yeni keşfettim. aslında yeni bloggerlar için tavsiyeleriniz nelerdir öğrenmek isterim. bununla ilgili bir yazınız varsa da ben bulamadım ama yoksa da böyle bir yazı çok iyi gelecektir:)
    iyi günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir yazı yazmak bir süredir aklımda ama henüz yazmayı beceremedim. Bu konuda o kadar da bilgili miyim onu da çok bilemiyorum açıkçası ama özellikle merak ettikleriniz varsa aşağıdaki mail adresime yazabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplarım. Sevgiler :)

      Sil
  5. hayırlı olsun :) siz de bizim gibi iki kız kardeş yazıyorsunuz ne güzel :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım başladık öyle bir serüvene. Canı istediğinde yazacak :)

      Sil
  6. hayırlı olsun efendim ...:) sevgiler ...

    YanıtlaSil
  7. Bloggerle neler yapılabileceğinin en güzel örneklerindensiniz. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.