Yeniden Merhaba...


Uzun bir zamandır yoktum. Gelmek isteyip gelemedim maalesef. Hep bir güç beni buraya yazı yazmaktan alıkoydu ama sanıyorum bu kez çok kararlıyım. Hem de bu olmadığım dönemde neler yaptığımdan bahsederek başlayayım istiyorum. Nelerle ilgileniyordum, hayatımda ne değişiklikler var, neden gelemedim vs. Bir kısmınızın çok ilgisini çekeceğini düşünürken bir kısmınızı da hiç ilgilendirmeyecek biliyorum ama bence bu kez başlayalım.
İlk konu Reiki olsun. Reiki nedir? Neden bu uygulama yapılır ve nasıl yapılır? gibi sorulara cevap vereyim. Neden mi? Çünkü merak ediliyor :)
Çok spiritüel bir dünyada gezeceğiz sizlerle bu yazılar esnasında ama bir yandan da çok dünyada olacağız, ayağımız toprağa basacak ;) Aksi halde kaybolmak çok yüksek bir ihtimal. 
O halde yakında görüşmek üzere diyelim.
Sevgiyle

8 yorum:

  1. Selamlar geçenlerde bir yazarla tanıştım sonra takip etmeye başladım Reiki eğitimleri verdiğini gördüm ama inceleme fırsatım olmadı merakla bekliyorum yazınızı ❤😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım severek okursunuz ve aklınızdaki soruların cevaplarını bulabilirsiniz :)

      Sil
  2. Hoşgeldin xanim Reiki benimde ilgi alanimdadir.Bir ara baya ilgileniyordum.Bu konuda ki dusuncelerini,ogrendiklerini okumak isterim.
    Sevgiler 💓

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne harika :) Benzer ilgi alanına sahip insanlarla buluşabilmeyi çok seviyorum.

      Sil
  3. Hoşgeldiniz yeniden o halde :)

    YanıtlaSil
  4. Reiki hakkında baya bilgi sahibi olacağız anlaşılan 😀

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.