Jack Reacher

Yeni bir aksiyon filmi ve Tom Cruise. Görevimiz Tehlike serileriyle birlikte Tom Cruise'da bir aksiyon aşkı kabardı ki sormayın. Jack Reacher'da roman uyarlaması filmlerden. Kitabı okumadım ancak filme bakılırsa güzel bir aksiyon kitabıymış. Ancak filmde bazı sahneler gereksiz yere uzatılmış. Mesela bir arabayla kovalamaca sahnesi var ki inanın bitmek bilmedi ve sıkıcıydı. Filmde sizi gülümsetecek tek sahne de aslında bu uzun ve sıkıcı kovalamaca sahnesinden sonra sizlerle olacak.
tom cruise



Film keskin bir nişancının 5 masum insanı vurmasıyla başlıyor. Nişancı yakalanınca da hiç konuşmaksızın Jack Reacher'ın adını veriyor polislere. Böylece de, bence, çoğu zaman anlamsız sahnelerin ardı arkası kesilmiyor. Aksiyon, kovalamaca, silahlar ve dövüşler ilginizi çekiyorsa izleyin.
tom cruise
Bayan avukatın oyunculuğunu da hiç beğenmediğimi belirtmek zorundayım. Kadının suratında mimik namına bir şey yoktu. Donuk donuk bakıyordu etrafa. Hep bir korku, hep bir şaşkınlık ifadesi vardı yüzünde. Bu filmden benden iyi puan alamadı.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.