Duvarlarımıza Hareket Katalım

Erkeklerde pek rastlamadım ama bayanlarda devamlı bir evini güzelleştirme çabası vardır. Şuraya şunu alayım, buraya bunu koyayım, duvarı şu renk boyayayım vs. Araştırdım ve bizi çok yormayacak, yaparken zevk alacağımız bir etkinlik buldum bize ;)
Önce kendimize bir şablon bulacağız, çiçek, böcek ne olursa. Sonra istediğimiz ya da şablonu uygulayacağımız duvarın rengine uyacak bir renk marker alıyoruz ve başlıyoruz çizmeye.

Günümüzde bu tip şablonları internetten bulup, kapsamlı bir kırtasiye dükkanında, istediğimiz boyutunu ve rahatça etrafını çizebileceğimiz kalınlıkta bir kartona çıkarttırabiliriz. Yok onunla kim uğraşacak derseniz bütün yapı marketlerde bu tip şablonlar mevcut, beğendiğinizi bulana dek hepsini bir bir gezeceksiniz :)

Şablonları çizip bazılarının içlerini boyayarak kullandığımızda farklı bir etki yaratabilirsiniz. Kiminin iç kısımlarını, kiminin dış kısımlarını uyguladığınızda da birbirinden farklı desenler ortaya çıkar. Yakın zamanda düzenlemeyi düşündüğüm yatak odamda bu tasarımları yapmayı düşünüyorum.




 Burada da silah deseninin sık çizilmesi sonucu ortaya çok farklı bir desen çıkmış.




Haydi herkes şablonları ve markerları kapsın, doğru duvarları çizmeye. Çocukken annelerimizden duvarları çizdiğimiz için neler işitirdik şimdi birer aferin alalım. Ne dersiniz?
Kaynak: http://www.desiretoinspire.net/

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.