Cadılar Bayramı İçin İlhama İhtiyacı Olan Var Mı?

Cadılar Bayramı bizim adetlerimizden değil ama sonuçta eğlenceli bir gelenek. Eh bizde sadece eğlenceli kısmını göz önünde bulundursak güzel olmaz mı? Tarihçesine girersek çoook eskilere dayanıyor. Onları boş verelim ve kendimizi eğlenceye bırakalım:)
Önce evimizde bir Cadılar Bayramı partisi vereceksek kolaylıkla yapabileceğimiz, çok ama çok eğlenceli dekorasyon önerilerinde bulunalım.



Tuvalet kağıdı rulolarına iki göz deliği açıp içinden lamba geçirmeniz yeterli. Sonrasında tek yapmanız gereken onları kuytu yerlere yerleştirmek. Konuklarınız karanlıklardan onları izleyen ışıklı gözleri görünce vereceği tepkileri beklemek heyecanlı olmaz mı? 

Kafes tellerine hayalet formu verdikten sonra onları fosforlu boyayla boyayın ardından da misafirlerinizin önünden geçeceği, girip çıkacağı odalara yerleştirin. Bir anda karşılaşacakları hayalet yüreklerini hoplatacaktır ;)
 Bir kağıt ve kalemle kolaylıkla yapabileceğiniz sevimli hayaletler
 Yine çok basit bir dekorasyon önerisi. Çeşitli farklı şekilde keseceğiniz kartonları duvara yansıyacak şekilde yerleştirin ve tepkileri bekleyin.
 Bu balkabağından korkmalı mı yoksa karşısına geçip gülmeli mi bilemedim :)
Cadılar bayramında eğlenmeden olmaz. Çocuklar için birkaç oyun:


Şimdide Cadılar Bayramı ruhuna uygun atıştırmalıklar:
















Her biri çok basit ama sadece biraz hayal gücü gerektiriyor. Hazırlıklar başlasın 31 Ekim'e az kaldı :)
*Tüm görseller Pinterest'ten alınmıştır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.