Yeni Yıl Kartınızı Kendiniz Yapın!

Yeni yıla şunun şurasında ne kadar kaldı ki? Eller kollar hediye dolu dönülüyor çıkılan alışveriş seferlerinden biliyorum ama bu kez hediyelerden değil de tebrik kartlarından bahsedelim istiyorum. İstediği gibi yeni yıl kartı bulamayan Sinem'in ortaya çıkardığı yeni yıl tebrik kartına hep birlikte bir göz atalım istedim:) 

 Resimlerden de anlayacağınız ihtiyaçlarınız, istediğiniz renkte karton, makas, dosya kağıdı ya da yine istediğiniz renkte el işi kağıdı, yapıştırıcı, desenli kağıt bantlar ve birçok yerden bulabileceğiniz desen desen mühürler. Resimlerin kalitesinin kötülüğü için de özür dilemek istiyorum çünkü hayalimde başka bir kart yapmak varken onu beceremedim :)) inat edip kalkmayınca da ortaya bu kart oldukça geç saatlerde çıktı.
Yapımı çok çok basit olan bu kart için ilk yapmanız gereken çam ağacını oluşturacağınız kağıtları 8, 6, 4 ve 2 cm olacak şekilde keserek katlamak. Zigzaglı hale gelince küçükten büyüğe alt alta yapıştırdığınızda çam ağacınız ortaya çıkacak. Tepesine bir de yıldız kondurmak isterseniz onu da kesip yapıştırabilirsiniz. Geriye kalan zevkinize göre süslemek ve vereceğiniz kişi için yeni yıl dileklerinizi yazmak. Yapması oldukça eğlenceli ve rahatlatıcı olan bu kartı fazla sayıda hazırlayıp sevdiklerinize postalarsanız çok güzel tepkiler alacağınız da garantisi. 
Kocaman öpücükleeerr :)

4 yorum:

  1. çok şık olmuş Sinem, ellerine sağlık :) Belki Ceylin'le yaparız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Aycancım :) Mutlaka yapın çok eğleneceğinize eminim ;)

      Sil
  2. Süper olmuş ellerine sağlık!
    simli yılbaşı kartları da yapılabilir ne dersin?
    o simli kartlar çocukluğuma götürür hep beni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Kesinlikle yapılabilir ve harika olur. Benim bu aynı gecede ikinci denemem olduğu için simlere bulanmak istemedim ;) Ondan da denemek lazım.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.