Işığın Savaşçısının El Kitabı - Paulo Coelho

Şöyle bir baktım da Paulo Coelho külliyatına and içmiş gibiyim ama seviyorum adamın kitaplarını, önüne geçilemez bir sevgi bu ;)) Her kitabında ders niteliğinde olaylar geçen mutlaka altını çizip bir yerlere not edeceğim cümleler bulunduran bir yazara kayıtsız kalmam elbette imkansız. Haydi öyleyse Işığın Savaşçısının El Kitabı'na bir göz atalım.
Tam da Reiki 1. aşamayı almaya başladığım ilk günlerde okuduğum Işığın Savaşçısının El Kitabı benim için ayrı bir anlam taşıyor çünkü hocamla karşı karşıya oturduğumuzda bana söylediği ilk cümle "Işığın yoluna hoş geldin Sinem." olmuştu. "Artık ışığın yoluna ilk adımını atıyorsun." cümlesini duyupta eline bu kitabı alan Sinem kendisini Işığın Savaşçısı ilan etmez mi? Bence eder :))) Peki sence?
Işık benim için reiki senin için başka bir şey olabilir ama bir noktada iyi bir enerji olduğunda hem fikirizdir eminim. Bu nedenle hayatta iyilikten yana olanların her biri ışığın savaşçısı benim gözümde ve bu el kitabına da ihtiyaçları var. Neden mi? Çünkü her savaşçı karşılaştığı engellerle nasıl başetmesi gerekeceğini öğrenmeli. Işığa her durumda sahip çıkabilmeli ve şu kocaman evrende ışığın hep yayılmasını sağlayabilmeli. O halde haydi ışığın savaşçıları el kitabınızı alın ve onu engellemeye çalışanlarla savaçmaya başlayın ;) Çok severek okuyacağınıza ve başucu kitabı yapacağınıza inandığım Paulo Coelho'dan Işığın Savaşçısının El Kitabı için keyifli okumalar dilerim.

4 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.