Pril ile Muhteşem Temizlik!

Geçen hafta Pril biz Ankaralı blogerları Crowne Plaza Otel'in roofunda ağırladı. Hep birlikte çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik ve evlerimizde yıllardır gelenekselleşmiş olan Pril'i daha yakından tanıma fırsatı bulduk.


İlk blog etkinliğim olması nedeniyle oldukça heyecanlı ve stresli olduğum bu buluşmada sıcak ortam sayesinde hızlıca rahatlamış olduğumu söylemeliyim. (Laf aramızda kendi arkadaşlarımdan da whatsapp aracılığıyla destek aldım ;) ) Evimizde hep kullanılan bir markayı yakından tanıyacak olmanın heyecanı severek izlediğim Açelya Akkoyun'u görecek olmanın heyecanıyla harman olmuş güzel bekleyiş başlamıştı. Önce Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım departmanının yöneticileriyle tanıştık ve ardından Açelya Hanım da aramıza katıldı.

Sohbet esnasında Pril'i bulaşık deterjanı olarak kullanımının yanı sıra evde o kadar farklı noktada kullandığımız ortaya çıktı ki yöneticiler bile çok şaşırıp bunları bir kenara not edeceklerini söylediler. Bir kısmımız halılarda oluşan lekeleri çıkarmada, bir kısmımız cam temizliğinde başka bir kesimimiz ise lekeli çamaşırı makineye atmadan hemen önce leke üzerinde Pril'i kullandığını söyledi.  

Böylesine farklı amaçlar için kullanılan Pril'i bir de sizlerin ağzından duymayı çok istedim o an. Acaba sizler de bizler gibi Pril'i evinizin farklı yerlerinde ya da farklı temizlik ortamlarında kullanıyor musunuz? Mesela arabanızın jantlarını parlatmak için ;) 

Keyifli sohbetin ardından hep birlikte Ankamall önünde kurulmuş olan Pril standına ilerledik ve Türkiye'yi dolaşan bu standdaki eğlenceye katıldık. Sizler de bulunduğunuz şehirde Pril standını görürseniz yarışmalara katılıp sürpriz hediyeler kazanabilir, Pril temizliğini yakından görebilirsiniz. Aynı zamanda bu standda yapılan yarışmaların şehir birincileri İstanbul'da yapılacak olan final turnuvasında Samsung'dan beyaz eşya setinin sahibi olacak. Harika bir hediye değil mi?

Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleşen ve gerçekleşecek olan bu heyecanlı yarışmayı @PrilTurkiye resmi instagram hesabından takip edebilirsiniz. 
İnstagram üzerinden katılabileceğiniz bir diğer yarışma ise şu şekilde;
@PrilTurkiye resmi instagram hesabını takip edip, #enhamaratbenim hashtag iyle instagramda paylaşacağınız fotoğraflarla Pril'den sürpriz hediyeler kazanma şansını kazanabilirsiniz. Tabii fotoğrafınızda @PrilTurkiye'yi mentionlamayı da unutmamalısınız.
Pril ile her ev ışıldar ;)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.