Yuvaya Yolculuk - Lee Carroll

Lee Carroll'dan Yuvaya Yolculuk
Kişisel gelişim ya da spiritüel konularla ilgileniyor ve bu tarz kitaplar okumaya sıcak bakıyorsanız bu yazı içerisinde sizlere güzel bir haberim var. Elbette öncesinde Yuvaya Yolculuk'tan bahsedeceğim. Bu öyle bir yolculuk hikayesi ki hem sayfalar önünüzde akıp gidecek hem de her kelimeyi her cümleyi sonuna dek hissetmek, anlatılan her şeyi beyninize kazımak isteyeceksiniz.

Yuvaya Yolculuk, bir insan ve yedi meleğin hikayesi olarak tanımlanıyor satış sitelerinde. Melekler kavramına henüz hazır olmayanlar için fantastik bir hikaye gibi okunabileceği gibi tüm anlatılanları içselleştirerek okumayı da tercih edebilirsiniz. Lee Carroll tarafından kaleme alınan Yuvaya Yolculuk'ta okuyacağınız her satırda bir anlam yüklü. Bir ders kitabı gibi üzerinde çalışabileceğiniz kavramlar, oturup araştırmak isteyebileceğiniz metaforlar sizin onları çözebilmeniz için bu güzel kitabın sayfalarında sizleri bekliyorlar. 
Hayatı sorgulamaya başlayanlar için ise güzel bir adım olabilir.

Gelelim yukarıda bahsettiğim güzel habere. Biliyorsunuz ben ülkemiz çapında hızla büyüyen bir kitap okuma grubuna üyeyim ve ağacımız büyüdükçe dallanmaya başladı. Herkesin zevkine hitap edebilecek okuma klüplerimiz bir bir okumalarına başladılar. Ben de bu kulüplerden kişisel gelişime hemen giriverdim. Bu kulüple ilk kitabımız Dört Anlaşma idi. Dört Anlaşma'yı ne kadar sevdiğimi burada anlatmıştım. Ardından Yuvaya Yolculuk'u okuduk ve bugün de Tanrı ile Sohbet 1 ile kulübümüzün okumaları devam ediyor. Bizi hem Kitap Ağacı'nın instagram profilinden, Hem moderatörümüz Gülsüm Arslandağ'ın profilinden ya da benim profilimden takip edebilirsiniz.
Hayatı çözebilmek kolay olmasa da en azından bunun için çabalayın. Sevgiler...

2 yorum:

  1. İyi ki okudum Sinem'cim, iyi ki önerdin bana.
    Çok çok teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Bize katkı sağlayan kitaplara bayılıyorum;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.