Sevgililer Gününü Daha Anlamlı Kılın

Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından gönderilen mail sayesinde bu yazıyı yazmaya karar verdim. Tüm dünyanın da farkında olduğu gibi, büyük bir kesimin sabırsızlıkla beklediği sevgililer günüde çok az kaldı. Çiftler deliler gibi birbirine hediye bulma çabasında, para harcama çılgınlığı yaşanıyor ve o günün unutulmaz olabilmesi için elinden geleni yapıyor. Hazır olun WWF ve benim size farklı ve çok orjinal bir teklifimiz var. Hem sevgilinize unutulmaz bir hediye alıp hem de her an kan kaybetmekte olan doğamız için güzel bir şey yapabilirsiniz.

* Sadece 20 TL ödeyerek tehlike altındaki bir türü evlat edinerek doğa çalışmalarına destek olabilirsiniz. Hem de bir e-sertifika hazırlayarak sevgilinize gönderebilirsiniz.
*40 TL ödeyerek yine tehlike altındaki bir türü evlat edinebilir ve sertifikanızı basılı olarak alıp sevgilinize hediye edebilirsiniz.
*85 TL ödeyerek ise bir anne canlı türünün koruyucusu olabilir ve basılı sertifikanıza ve seçtiğiniz türe özel hediyeleri alabilirsiniz.

Yunuslar, deniz kaplumbağaları, kaplanlar, kutup ayıları ve pandaların nesilleri tehlikede. Onların yaşama tutunmasını sağlayabilmek ise bir tık ötede. http://www.wwf.org.tr/ 'den daha detaylı bilgi alabilir ve bu Sevgililer Günü'nde çok anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Dünyadan sevgi eksik olmasın :)

12 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir düşünceymiş bu teşekkürler paylaştığın için.

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar anlamli olmus. Bastaki resme de bayildim.

    YanıtlaSil
  3. Bi bitse de şu gün derdini bi atlatsak da kurtulsak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Israrla hediye bekleyen biri var galiba. Az kaldı yaa sayılı gün çabuk geçer ;)

      Sil
  4. Çok güzel düşünülmüş ki, teşekkürler paylaşım için ve tabi ki duyarlılığın içinde ;)

    YanıtlaSil
  5. Aslında bu tarz hediyeler en guzeli ve anlamlısı fidan da diktirebiliriz sevgilimizin adına bu sayede gelecekte bir nebzede olsa güvence altına alınmıs oluyr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Fidan dikimi ya da çeşitli vakıflara yapılacak bağışlar en ama en anlamlı hediye olacaktır.

      Sil
  6. Çok anlamlı ve güzel... :)

    Bu arada, blogumda sizin yazı linkinizi paylaştım bir kez daha. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.