Banyonuzu Düzene Sokmaya Ne Dersiniz?

Günlük temel ihtiyaçlarımızı giderirken, aslında suyla buluştuğumuz için rahatladığımız, bakımımızı tamamladığımız, belki de bir kaç dakika yalnız kaldığımız yer; banyomuzdur. Artık evlerimizin küçülmesi ile birlikte her ne kadar banyolar da gittikçe küçülse de banyonun düzenli kullanılabilmesi için ufak da olsa bir banyo dolabı ihtiyacı, her zaman vardır. Çünkü banyoda kullanılan eşyalar kişisel eşyalar olduğundan, banyo dışında bulunan bir dolapta saklanmaları kullanım zorluğu doğurur.

Banyo dolabı alırken suya ve neme dayanıklı olması en önemli kriterdir. Banyo dolaplarının malzemesi genellikle MDF veya suntadır. Ancak bu malzemelerin üzeri eğer suya dayanıklı bir boya ve cila ile boyanmışsa, dolabınız uzun süre neme ve rutubete dayanacaktır.

Yine banyonuz küçükse, dolabınızın ortamı boğmayacak, ancak ihtiyaçlarınızı da giderecek büyüklükte olması gerekir. Açık renkler, her zaman bir mekânı ferah gösteren, boğmayan renklerdir. Eğer yeriniz müsait değilse, lavabo ile birlikte kullanabileceğiniz tezgâh altı dolap, sizin için uygun bir seçim olabilir. Mekânı ferah göstermek için kullanabileceğiniz bir başka yöntem de; banyo dolabınızın kapağında ayna kullanmaktır.

Eğer banyo fayanslarınız desenli ise sade renkler, eğer düz fayans kullanılmışsa iki veya daha çok renkli banyo dolapları kullanılabilir. Banyo dolaplarının ayak kısmının yerden yüksek olması, temizlik ve hijyenin sağlanabilmesi açısından önemlidir. Banyoda kullandığınız bütün malzemeleri, havluları dolap içerisinde saklayabilmek için en az bir çekmecesi olan ve içi çok raflı modeller tercih edilmelidir.

Banyo dolapları konusunda, pek çok marka ve modelde banyo dolabını bir arada sunan Türkiye’nin en büyük ev dekorasyon sitesi Evmanya’nın internet adresi, sizi banyo dolabı seçerken zaman kaybından ve gereksiz yere çok yüksek fiyat ödeme derdinden kurtaracaktır. 2012 yılından beri Doğan Online bünyesinde faaliyet gösteren Evmanya, çok çeşitli model ve fiyatta yüzlerce banyo dolabı modelini online olarak satışa sunuyor.

Sitede set olarak veya tekli satışa sunulan banyo ve çamaşır makinesi dolapları, her bütçeye ve zevke hitap ediyor, ayrıca siteye özel indirimlerle sizi bekliyor. 

3 yorum:

  1. Pembe ve beyaz uyumlu banyolara bayılırım. İkinci resimdeki banyo dolabı çok şeker :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ona ben de bayıldım :) Hani çocuğum olsa, onun da kendine özel banyosu olsa tam oraya koymalık :) Tabii şu an elde var sıfır ;)

      Sil
  2. Banyoda mavi rengi çok severim. Suyla ilgili yerlerde mavi görmek hoşuma gidiyor

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.