Bu Yılki Tatil Tercihiniz Nasıl Olacak?

Nisan ayına girince yaza bir şey kalmamış gibi bir his doğar hemen içime. Sizin de öyle mi olur bilmem. Eh haliyle hemen bu yaz nereye gitsem soruları dolanmaya başlar aklımda. Önce tarih sonra gidilecek yer ve elbette ardından da en uygun, zevkime ve isteklerime uygun oteli bulmak kalır. Sahi siz de bu sırayla mı yapıyorsunuz tatil planlarınızı?

İstekler farklı farklı elbette. Kimi zaman güzel bir butik otel, kimi zaman doğanın tam göbeği kimi zamanda her şey dahil oteller tercihimiz olabiliyor. Her birinin kendine göre artıları var. Birinde hiç keşfedilmemiş bir yeri keşfediyor, birinde doğanın tüm güzelliklerinden faydalanıp ruhunuzu doyuruyor diğerinde ise tüm yılın yorgunluğunu her şeyin elinizin altında olması seçeneğiyle değerlendiriyorsunuz.

Her birimizin bütçesi de belli tabii ki. Her tatilde akılda olmayan masraflar, ek harcamalar mutlaka çıkıyor ama ben elimi sıkı tutmalıyım, benim bütçem sınırlı diyenlerdenseniz her şey dahil oteller sanıyorum sizin için en iyi seçenek olmalı. Eh ben de bütçesi sınırlı olanlardan olduğuma göre sizlere geçenlerde karşılaştığım bir siteden bahsetmezsem olmaz. Her şey dahil otellere kolayca ulaşabileceğiniz bu site www.tatilgo.com .

Sitede her şey dahil otellerin yanı sıra yurt dışı turlarına, kültür turlarına, cruise turlarına ve yurt içindeki otellere ulaşabilirsiniz. Bütçesi sınırlı olanlar için erken rezervasyon hayat kurtarır sloganına dikkat çekmek istiyorum. Erken rezervasyon indirimlerinden de yararlanabilirsiniz.
Bu kadar tatil sohbeti etmişken, en iyisi gidip güzel bir program yapmak olmalı. Nereye gitmeli, nerede kalmalı yoksa hiç gitmeyip parayı cepte mi tutmalı? Şaka şaka, tabii ki bu bünyanin de dinlenmeye ihtiyacı var. Tatil hakkımızı hiç kimse elimizden alamaz.

O halde hazırlıklar yapılsın. Hmm bavula ne koysam? Eksik neyim var, hemen gidip alsam. heyecanları yaşanmaya başlasın. Bu tatilinizde size bir de kitap eşlik etsin ve geçirdiğiniz en güzel tatiliniz bu olsun. Yok yok tamam o kadarına da karışmayayım ;) Ruhen ve bedenen dinlenebildiğiniz, kendinizi temizlenmiş hissedebileceğiniz bir tatil olsun. Gittiğinizde yazılarım da sizinle olsun. Şimdiden iyi tatiller :)

2 yorum:

  1. Genel olarak turlara katılıyordum. Bu sene kızım sayesinde taktik değiştirip tursuz yapacağız tatillerimizi. Nereleri gezelim, nerede kalalım, neler yiyelim hepsi bize kalmış. Şubat ayında yaptığımız rezervasyonlar ve aldığımız biletler çok ekonomik bir tatil imkanı veriyor. Tur rehberinin arkasından koyun gibi yürümek yerine bu şekilde daha derinlemesine bir ön hazırlık yapmak zorunda kalıyorsun. Hiç sorun yaşamayacağız demek fazla iddialı ama turlarla da bir sürü sorun yaşanabiliyor. Herkese gönlünce güzel tatiller:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki her birinin kendine göre artıları ve eksileri var. Umarım dilediğinizce bir tatil geçirir ve evinize mutlu dönersiniz :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.