Limitless - Dizi

Biliyorum ki her birimiz yerli dizilerin iç bunaltan konularından sıkıldık ve kendimizi yabancı dizilerin engin konulu dünyasına bıraktık. Limitless da bu güzel konulu, eğlenceli ve her bölümünde izleyicisini kendisine bağlayan dizilerden. Jake McDorman ve Jennifer Carpenter'ın başrollerini paylaştığı dizinin konusu ise şöyle;

Birkaç yıl önce sinemalarda izlediğimiz yine aynı isimli filmin devamı olarak tanıtılıyor. Filmde oynayan Bradley Cooper dizide de bizimle beraber ve ana karakterimiz Brian Finch'in başını sıkça sıkıntıya sokuyor. Peki bu Brian'ın özelliği ne derseniz? Onu da şöyle açıklamaya çalışayım.

Brian tam tabiriyle hiçbir baltaya sap olamamış, günlük yaşayan ama mutlu ve esprili bir adamdır. Bir gün eski arkadaşlarından biri ile karşılaşır ve hayatı tamamen yörüngesinden şaşar. Kendisini birden bire insanların beynini tam kapasite çalıştıran bir hap piyasasının tam göbeğinde bulur. İnsanlara muhteşem şeyler sunabilen bu hap maalesef ki sürekli kullanıldığında insanların ölümüne yol açmaktadır.

Brian'ın farkı ise hapı sürekli kullansa da hiçbir yan etkiyi göstermiyor olmasıdır. Böylece FBI' ın ilgisini çeken Brian, onlarla danışman olarak çalışmaya başlar. Her gün hapını içip olayları çözerek ilerleyen hayatı arka planda karanlık olaylar içermektedir.

Elbette tavsiye edilecek onlarca dizi var piyasa da fakat Limitless'ı seçme nedenim henüz ilk sezonunun gösteriliyor olması. Bundan sonra dizi tavsiyeleriyle de burada olacağım ;) Keyifli seyirler.

10 yorum:

  1. Ben izliyorum ve çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Dizinin espirili dili de oldukça renk katıyor. Arada bir Bradley Cooper'ın da dizide boy göstermesi cabası. Benim de keyifle izlediğim dizilerden.

    YanıtlaSil
  3. Filmi izlemiştim ben dizisi de eminim güzeldir teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Kesinlikle öyle, mutlaka izlemelisin.

      Sil
  4. Filmi izlemiştim bende yabancı dizilerde can sıkıntısını gidermeye çalışanlardanım ve bu dizi dikatimi çekmişti gerçekten hem komik hemde eglenceli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gerçekten de. En sevdiklerim arasına çoktan girdi.

      Sil
  5. Bu diziyi kendi blogumda da tartışmıştım ve çok keyif almıştım. Bu sitenin de diziyi tanıttığını görünce hemen muhalefet olayım dedim :))
    Şaka bir yana güzel yazmışsınız teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ben teşekkür ederim. Neresini tartışmıştınız çok merak ettim?

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.