Ruhların Yolculuğu - Dr. Michael Newton

Evet, evet o ışıkların arasında gördüğünüz kitap Ruhların Yolculuğu. Öldükten sonra neler olduğunu eminim ki hepimiz merak ediyoruz. İnanılmaz varlıklar olan ruhlarımızın bedenimizle birlikte yok olacağı fikri benim gibi size de saçma geliyor mu? Ya da hadi bir kere hayata geldin artık git bekle diye bir yere gönderilmesi. Ruhların Yolculuğu'yla İpnoterapist Dr. Michael Newton, kendisinin geliştirdiği bir teknikle 29 deneğiyle, onların ölüm sonrasında neler yaşadığına ulaşmış ve bu kayıtları bir araya getirerek ortaya bu kitabı çıkarmış.

 Okuduğunuz her deneğin anlattıklarıyla şaşıracak, heyecanlanacak kimi zaman da bir süre durup düşünmek ihtiyacı duyacaksınız. Onların heyecanlarına, korkularına ve devamında gelen büyük huzur ve sakinliklerine kendinizi bırakacak ve onlar gibi kitapla süzülmeye başlayacaksınız.
Bu kitapla ruhun ölümsüzlüğünü daha iyi anlayacak ve sürekli dert ettiğiniz olumsuz olayların aslında kendi seçiminiz olduğunu görünce dertlenmek yerine ders çıkarmaya çalışacaksınız. 

Unutmayın, hayatta karşımıza çıkan her şey bizim seçimlerimiz sonucunda oluşuyor. Başımıza gelen en kötü olayı bile bir şey öğrenebilmek amacıyla kendimiz seçiyoruz. Olaya saplanıp kalmak yerine ardındaki dersi görmek bizim faydamıza olacak. 

Kitapta ruhsal dünyaya ait inanılmaz bilgiler alacak ve ölümün bir son olmadığının farkına daha çok varacaksınız. Ruh eşlerinizi nasıl tanıyabileceğinizi, hayatın amacını, bilgeliğe giden yolun nasıl olduğunu, bu zorlu yolda bizlere yardım eden ruh gruplarımız ve rehberlerimizin olduğunu öğreneceksiniz. 

Sizce ilham nedir diye sorsam? Kitapta "ilham"ın öyle güzel bir açıklaması var ki; hani birden içinizde bir şey oluşur, biri size bir şey fısıldar ve o şeyi yapmaya yönelirsiniz birden. Sizce nedir bu? Onun cevabı da bu kitapta.

Hayatın amacına dair sorularınız için; kesinlikle ama kesinlikle tavsiyemdir. Keyifle okuyun.

8 yorum:

  1. güzel anlatmışsınız merak etmemek elde değil ilk fırsatta okumak isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim. Umarım en az benim kadar seversin kitabı :)

      Sil
  2. O nasıl bir yorumdur, bizi kitabı elimize almadan içine attınız, merak içindeyim mutlaka edineceğim, teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah çok sevindim böyle bir his uyandırabildiğime çünkü bu kitap mutlaka okunmalı :)

      Sil
  3. Ben geldim;) Bu kitabı merak ettim ilginç geldi konusu. İslami anlayışla çelişiyor mu? Yani ruhların ayrılması ölümden sonra hayat noktalarında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin :) Herkesin okuyup kendisinin karar vermesi taraftarıyım. Benim yorum yapmam yanlış olur şimdi;) Bilimsel gerçeklerden bahsediliyor ya bir de, herkes okuyup kendine göre yorumlasın.

      Sil
  4. Kitabı yeni okudum sürükleyici ve ilginç buvune kadar kulaktan duyma veya kitaplarda okuduğumuz bilgilerle hiç alakası yok inanılması zor belki ama kafamda yaratıp canlandırdığı öte alem tablosunu okudum sanki inşallah herşey kitapta yazıldığı gibidir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii onu maalesef bilemiyoruz ama beni çok iyi hissettiren bir kitaptı. Çok sürükleyici ve kendini okutan bir kitap kesinlikle.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.