Rüyalardaki Plaj Evi

3 küçük çocuğu olan Zarczynskis Ailesi'nin plaj evlerine konuk oluyoruz bu hafta. Dışarıdan kocaman görünen bu evin böylesi büyük olmasının nedenlerinden biri ailenin geniş oyun alanlarına sahip olmak istemeleriymiş. Odaları mobilyalarla doldurmak yerine rahatça gezinip özgürce oyunlar oynayabilecekleri bir ev olsun istemişler.

Her odada renklerin uyumuna da özellikle önem veren aile canlı ve rengarenk bir dekorasyondan yana olmuşlar ve birçok farklı renk kullanılmasına rağmen göze batmayan bu renklerle başarılı bir dekorasyon yakalamışlar.

Evdeki mobilyalar, kumaşlar, yüzeyler ve daha birçok şey çocuklar düşünülerek seçilmiş. 3 çocuklu bir ailede her an her şey yaşanabileceğini hepimiz az çok biliyoruz sanıyorum ;)

Evin genelinde mavi ve tonlarının hakim olması evin bir plaj evi olmasından mı ileri geliyor bilmiyorum ama ben bu renklere kesinlikle bayıldım. Sizin renkler konusundaki düşüncelerinizi de çok merak ediyorum. Sizce de çok renk kullanılmasına rağmen çok ferah bir ev olmamış mı?



Evdeki en favori köşem ise bu vestiyer oldu. Çok eğlenceli ve bir o kadar da sade bir köşe olmuş. Tam da plaj evi havası katmış eve.

En küçüküğünden en büyüğüne sörf yapmayı seven bu güzel aileye misafirliğimiz bu kadardı. Haydi şimdi herkes denizeeee :)

8 yorum:

  1. Çoook güzel ferah bir ev, ayrıca yumuşak renkler eve huzur katmış.Ben turuncu aşığıyım bir aslan burcu kadını olarak ama ev dekorasyonunda bej ve kahve, bazen de gri tonları seçiyorum.Desek ki böyle bir evde yaşama şansımız var, itiraz etmem yani.Gözümüz gönlümüz açıldı, sağol. Sevgiler Sinem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nötr tonları daha çok seviyormuşsun Ece Abla ama bu renkliliğe de kayıtsız kalamadın ;) Çok güzel uyumlamışlar öyle değil mi?

      Sil
  2. Ne kadar dinlendirici, insanı yormayan bir ev. Bayıldımmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? sanki o huzuru hiçbir şey bozamazmış gibi bir etkisi var.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.