Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Koca bir Ramazan Ayı'nı daha geride bırakıyoruz bugün. Uzun ve sıcak günlerde tutulan oruçlar, bekleyişler ve büyük bir sabır örneği olarak görüyorum bu kocaman ayı. Oruçlar tutuldu, ailelerle arkadaşlarla iftarlar yapıldı. Kimi zaman sahurlarda uyuyakalındı ve koca ay geçti bitti.

İçerisinde çok büyük anlamlar barındıran bu ayın diliyorum herkes tarafından gerçek anlamı kavranmış olsun. Olsun ki ülkemiz için daha ferah günler gözüksün gelecekte. İhtiyacı olanlara daha çok el uzansın ve böylece daha kalkınmış bir toplum meydana gelsin. 
Sağlık, huzur ve mutlulukla kavuşacağımız nice Ramazan Bayramları'mız olsun. Her birinize sevdiklerinizle geçirebileceğimiz mutlu bayramlar dilerim. Hanelerimize ve ülkemize nice mutlu bayramlar dileklerimle.

14 yorum:

  1. Gerçekten koskoca ay bitti. Size de sevdiklerinizle beraber geçirebileceğiniz mutlu bayramlar dilerim :)

    YanıtlaSil
  2. Yorucu ama keyifli oluyor benim için Ramazanlar. Arayı açtığımız dostlarla iftarlar, akraba davetleri bir yandan insanın nefsiyle olan mücadelesi, faydalanmasını bilene çok güzellikler katıyor diye düşünüyorum. Şimdi tüm bu yorgunluğu atma vakti, hayırlı bayramlar. :)

    YanıtlaSil
  3. hayırlı huzurlu keyifli bayramlar olsun inşallah Ramazan bayramın mübarek olsun ...:)

    YanıtlaSil
  4. Sevdiklerinizle geçireceğiniz güzel bir bayram diliyorum.:) Bayramınız mübarek olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Hepimizin bayramı mübarek olsun :)

      Sil
  5. Evet hüzünlü oldu Ramazan'dan ayrılmak...Necip Fazıl'ında dediği gibi Ramazan oruç bitince başlar...Kalbin orucu devam etsin inşallah...(Kaleminize sağlık bu arada:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Kalplerin iyiliği her zaman sürer dilerim.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.