Angry Birds

Hepimiz onları "Viiiiyyyuuuuuuvvvv" nidalarıyla fırlatılan kuşlar olarak tanıdık. Hepimiz Angry Birds'ü oynadık. Kimimiz sevdik kimimiz ise sıkılıp bıraktık. Sinirli kuşlar neden sinirlenmişler hiç ama hiç sormadık. Şimdi onun hikayesini öğrenme zamanı. 


Red, olup olmadık şeylere sinirlenip ortalığın altını üstüne getiren bir kuştur ve bu nedenle mahkeme tarafından öfke kontrol merkezine gönderilir. Bu merkezde kendisi gibi şiddet eğilimli kuşlarla tanışır ve hep birlikte bu durumu aşmaya çalışırlar. Tüm bu şiddet eğilimi nedeniyle kuşlar onu dışlamıştır ve bu da onu büyük bir yalnızlığa iter. Bu derin yalnızlık da daha çok sinirlenmesine neden olur.

Diğer kuşlar ise sürekli yumurtlayıp, her yuvada aşk baloncukları patlarken bu uçamayan kuşlar ülkesine tüm dostane tavırlarıyla yeşil domuzcuklar geliverir. Tüm kuşlar olmayan kanatlarını kocaman açıp domuzcukları bağırlarına basarlar ancak Red bu durumda bir anormallik olduğunu düşünüp araştırmalarına başlar. Yanında ise yeni arkadaşları Chuck ve Bomb vardır.  

Hep birlikte önce kuşları uyarmaya çalışsalar da sonuç alamazlar çünkü herkes kendisini bu eğlenceli domuzcuklara kaptırmıştır bile. Tek çareleri artık bir efsaneye dönüşen Mighty Eagle'a ulaşmak ve kendilerini bu beladan kurtarmasını sağlamaktır. Fakat onu bulmak da bu işe ikna etmek de hayallerindeki gibi olmaz. Yalnız başlarına yollarına devam etmek zorunda kalırlar. Köylerine döndüklerinde ise domuzların amaçlarına çoktan ulaştığını ve diğer kuşların bunun farkında bile olmadığını görürler. Domuzlar tüm yumurtaları toplamış yola çıkmak üzeredir.

Olanları gören uçamayan kuşlar Red'in baştan beri ne demek istediğini ancak anlayabilmişlerdir ve şimdi hepsinin sinirlenmesinin zamanı gelmiştir. Gemiye binilir, domuzların ülkesine gidilir, mancınıklar kurulur ve uçamayan kuşların yumurtalarını kurtarma mücadelesi başlar.

Bu bıdıklar için mancınıktan atılmaya değmez mi ne dersiniz?
Çocuklarınızla izlerken keyifli vakit geçirebileceğiniz Angry Birds muhteşem renk seçimleriyle de sizi kendisine aşık edecek. Eğlencelik bu film için keyifli seyirler dilerim :)

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Filmde başından sonuna dek insanı alıp götüren kesinlikle renkler :)

      Sil
  2. Oyunu kadar filmi de çok eğlenceli ve güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyunu bu hikayeyle çok güzel bağlamışlar. Her ikisi de keyifliydi haklısın :)

      Sil
  3. Valla oyunu oynarken güzel vakit öldürüyordum, filmi çıktı filmini izlerken de eğlendim :) En azından domuzlara karşı neden tavır almış olduklarını öğrendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum. Oyunun hikayesini öğrenmek bakımından on numaraydı.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.