Dekorasyonda Fransız & Modern Stillerin Birlikte Kullanımı

Görünüşünü çok beğendiğim ama içinde yaşayamayacağım bir dekorasyon stiliyle karşınızdayım bu kez. Neden yaşayamazsın ki? diye soranlar varsa eğer bu stil benim için çok derli toplu. Böyle evlerde bir yerleri bozmaktan, kirletmekten çok çekiniyorum nedense. 


Evde beyaz rengi kullanmayı çok severim tıpkı bu evdeki gibi ancak dedim ya tümüne baktığımda benim için rahatsızlık verici. Biraz salaş biraz rahat olmalı benim evim. Hani kim gelse rahat edebilmeli içeride. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum açıkçası.

Fransız ve modern stilin birleşimiyle ortaya çıkan bu evin dekorasyonu bana otel odalarını anımsattı. Otellerde de genellikle uyulan bir simetri vardır bilirsiniz. Sanki bu ev de benzer bir disipline bağlı kalınarak düzenlenmiş.

Tüm odalarının rengini ve mobilyalarını beğendiğim bu evin mutfağı ise bence çok koyu. Hele ki evin bütününde kullanılan açık renkleri çok ciddi bir şekilde kesmiş ve bambaşka bir ortam havası vermiş. Sizce nasıl? Bu mutfak evin geneline uyum sağlamış mı?

Fransız ve Modern dekorasyon stillerinin mükemmel bir karmasını yansıtan bu ev için beğendim beğenmedim, burada yaşarım yaşamam yorumlarınızı bekliyorum. Bakalım benim gibi rahatsız olabilecek olanlar çıkacak mı? Sevgiler :)








11 yorum:

  1. Özellikle yatak odasındaki komodinlere bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Salonun avizesini ve mutfağın renklerini sevmedim
    böyle çok beyaz leke olur diye korkarım ben de :)))

    YanıtlaSil
  3. Mutfağın rengini hiç sevmedim. Orası da bembeyaz olsaydı harika olurdu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de evin geneline uyum sağlayamamış o mutfak. Teşekkürler yorumunuz için. Sevgiler :)

      Sil
  4. Başkasında görünce ne güzel dediğim ama kendime gelince tercih edemeyeceğim dekorasyon şekli benim salonumda gelen arkadaşımla sohbet sırasında ayaklarımızı toplayıp oturacak rahatlıkta ve o an ki sohbetin derinliğinden Vennüsün koluma çarpıp sıçrattığı kahveyi umursamayacak kadar rahat olmalı:)
    görseller birebir uygulanmasa da fikir üretmede yardımcı olur elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh evet işte, böyle bir evde o kahve bir yere sıçrarsa kriz çıkar eminim. Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Ne kadar ferah ve aydinlik... bizim ev hayatta bu kadar düzenli ve temiz kalmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Aynen zaten benimki bu kadar temiz olmasın. Rahatsız oluyorum ben :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.