Sihirbazlar Çetesi 2 - Now You See Me 2

İlk filmdeki muhteşem temposu ve birbirinden güzel sihirbazlık gösterileriyle bizleri kendilerine hayran bırakan Sihirbazlar Çetesi ikinci bölümüyle karşımızda. Bu kez bizi nasıl şaşırtacaklar ya da şaşıran onlar mı olacak? Ne dersiniz?


Daniel, Merritt ve Jack'ten oluşan atlılar grubuna Lola da katılır ve Mahşerin Dört Atlısı yeniden sahnelere çıkmaya hazırdır. Dylan'ın yönlendirmeleriyle yeniden bir işin peşine düşerler fakat bu kez onları büyük sürprizler beklemektedir.

Dylan'la ilgili bilmediğimiz gerçekler ortaya çıkarken ilk filmden karakterler ödeşmek için tek tek sahneye çıkacaklar. Beklemedikleri bu durumlarla karşı karşıya kalan Mahşerin Dört Atlısı'nın ne yapacağı ise filmde saklı. 

Yine keyifli, yine şaşırtıcı ve yine temposu hiç düşmeyen Sihirbazlar Çetesi 2 - Now You See Me 2 'yu çok fazla gecikmeden izleyin. Keyifli seyirler :)


12 yorum:

  1. Ben izlemek istiyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum. :) Favori filmlerimden birisi. İlk filmin sonunda çok şaşırmıştım. :))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    İlk filmden daha güzel olacağına eminim, izleyeceğim... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha şaşırtıcı ve yüne temposunu hiç kaybetmiyor. Umarım seversiniz.

      Sil
  3. Sihirbazları çok severim. Aslında birinci filmi nasıl izlemedim hayret. İkisini de izlemem lazım. Güzel bir hatırlatma oldu. Selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa o halde mutlaka peş peşe izleyin. Çok daha keyifli olacaktır. Sevgiler :)

      Sil
  4. Ben 1. Bölümü de izlemedim listeye alayim 😊

    YanıtlaSil
  5. son 1 haftadır aha bugün aha yarın izliyecegim diyorum ama izleyemedim hala :)

    http://seydiyesilyurt.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. İzleyeceklerin hevesini kırmak istemem ama ilk filme göre gerçekten fiyaskoydu.Tamam çok da yerin dibine batırmak istemiyorum yine ortalamanın üstündeydi ama genel olarak sinemakoliklerin beklentisinin karşılanmadığını düşünüyorum. (Müthiş kadroya rağmen!) İlk filmde her numaranın ardından zeka akıyordu bu filmde ise numaraları daha çok el çabukluğuna dayandırmışlardı.

    Yine de 10 üzerinden puan versek 5 in üstünü görebilir bence.

    Blog'uma göz atarsan sevinirim. :)
    http://yalnizamaozgur.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk filmle karşılaştırıldığında ikinci film vasatın üzerine çıkamayan bir film olarak değerlendirilmeli haklısın ancak kendi içinde değerlendirildiğinde kendisini izleten ve hatta keyifle izleten filmlerden. Maalesef böylesi devam filmlerinde hiçbiri ilk filmin tadını veremiyor.
      Bloğuna hemen geliyorum.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.