Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı, The Secret Life of Pets filmi uzun zamandır izlemek istediğim ama bir türlü fırsat yaratamadığım filmler arasındaydı ve nihayet izleyebildim. Kedi, köpek, kuş, tavşan ve evde beslenebilecek aklınıza gelen ne kadar hayvan varsa hepsi bu filmde diyebilirim.


Film, Max isimli bir köpeğin hikayesini odak alıyor. Tıpkı Max'i aldığı gibi, sahibi sokaktan eve bir köpek daha getiriyor ve hikaye böylece başlamış oluyor. Duke'un aniden eve ve hayatına ortak olmasından hiç hoşnut olmayan Max, Duke ile hiç anlaşamıyor. Duke da anlaşmayı pek düşünen bir köpek çıkmıyor. Birbirleriyle dalaşırken üşler çığrından çıkıyor ve kendilerini birden sokakta buluyorlar. 

Sokaktaki acımasız hayatla bir anda yüzleşen ikili ardından sokak hayvanı toplayıcılarına yakalanıyorlar. Tam da ne kötü diye düşünürken daha da kötüsü çıkıyor. Eskiden sahiplenilip sokağa atılmış hayvanlardan oluşan bir çete çıkıyor karşılarına ve sonrasında büyük bir aksiyon yaşanıyor.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı için ne yorum yapsam bilemedim ama sanıyorum fikrim daha çok negatif yönünde. Tüm hayvanların ev halleri, alışkanlıkları, davranış biçimleri ve hatta sahipleri tarafından sokağa atılmanın ardından yaşadıkları travma dahil çok iyi anlatılmış. Fakat buraya bir "ama" eklemeliyim. Tüm bu güzelliklere rağmen tempo düşük, eğlence pek yok gibi ve kimi zaman izlerken sıkıldığımı söylemeliyim.

Yine de meraklısına şimdiden keyifli seyirler dilerim :)

10 yorum:

  1. ayy hemen izlemeliyim :) çok güzele benziyor

    YanıtlaSil
  2. Ben çok sevdim Sinem :) Güzel espriler vardı :D Birkaç yer belki gereksizdi ama yine de keyifle izledim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sevindim ama bence çok daha keyifli bir hale getirilebilirdi.

      Sil
  3. çok eğlenceli bir animasyona benziyor...

    YanıtlaSil
  4. Filmi izlemedim ama çok şirinler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh evet :) Şirinlikte üstlerine yok. İzleyin belki daha çok seversiniz.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.