Uzun Harmanlarda Bir Davetsiz Misafir - Sezgin Kaymaz

Bu kadar okumama rağmen daha yarısını bile bitiremediğim Sezgin Kaymaz külliyatının ilk kitabından bahsedelim. Uzun Harmanlar'da Bir Davetsiz Misafir. Her kitabı gibi maneviyatınıza seslenen, şaşırtmacalı, fantastik, ve aynı zamanda iyi sorular sorabilen bir kitap.

Uzun Harmanlar'da, ailesinden uzaklaşmaya çalışan, Musa'nın bir evi kiralamasıyla başlayan hikaye evden gelen beklenmeyen sesler, kendiliğinden yanıp sönen lambalar ve yerleri değişen eşyalarla hızlıca başlayıveriyor. Perili bir eve mi geldim ben diye düşünüp duran Musa kendi kendisini teskin etmeye çalışırken evde ilk gecesini geçirip mahalleliyle tanışmaya gidiyor. Gece olanları başta ev sahibi Beyabi'ye anlatıp bir şeyler öğrenmeye çalışıyor fakat tanıştığı herkesle sohbeti çok farklı yerlere gidiveriyor.
Okuyucuyu kitap boyunca "Acaba mı?" sorusuyla ve büyük merakla baş başa bırakan Sezgin Kaymaz yine yapmış yapacağını. Yazarın kitaplarını okuyun, okuyun ve okuyun. İnanın pişman olmayacaksınız.
Sevgiler :)

6 yorum:

  1. Son zamanlarda bu yazarın adını çok duymaya başladım.Okumak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir çoğunu da benim aracılığımla duydunuz sanırım ama bence de okumak lazım ;)

      Sil
  2. okuduğum en ilginç kitaplardan biridir.

    YanıtlaSil
  3. ne kadar güzel yazıyor değil mi , ben de yeni okudum , teşekkr etmek istedim gördüğüm bloggerlara :D keyifli okumalar olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Hem de muhteşem yazıyor. Ağzım sulana sulana okuyorum desem yanlış bir tabir olmuş olmaz sanırım.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.