Kurtlarla Koşan Kadınlar'da Eve Dönüş

Kitap Ağacı Kişisel Gelişim Kulübü ile yaptığımız Kurtlarla Koşan Kadınlar sohbetlerini çok ama çok sevdiğimi artık herkes biliyor sanıyorum. Hem kitapta anlatılanlar dolayısıyla hem de kitapla ilgili sohbetlerimizin harika geçmesi dolayısıyla konuşmalara doyamıyoruz.

Başlıkta da belirttiğim gibi konuştuğumuz, dokuzuncu bölüm, eve dönüşle ilgiliydi. Fakat bu evi fiziksel olarak bir ev var da oraya dönüyormuşuz gibi düşünmeyin. Kendinize, gerçek size, öz benliğinize dönüş olarak hayal edin. Hayat bizleri birçok farklı yolla benliğimize dönmekten alıkoymaya çalışacak hatta belki de koyacaktır ama önemli olan ona geri dönebileceğimizi bilmek ve elbette ki dönmektir.
Hangi yaşta olursanız olun ne erken ne de geç. Bunun için kendinize vakit ayırmanız yeterli. Bunun herkese göre farklı yöntemleri olduğundan da bahsediyor kitap. Yalnız kalmak, örgü örmek, resim yapmak, müzik dinlemek, dans etmek, meditasyon yapmak, dua etmek, ... ve daha neler neler. Kısacası her birini yaparken iç sesinizi dinlemek.Onu dinledikçe yaratmaya, ortaya bir şeyler çıkartmaya başlayacak ve böylece verimli de olmuş olacaksınız. Her yönden kazanımlarla dolu bir icraat diyebiliriz yani :)
O zaman tüm kadınlar ne yapıyoruz? İç sesimize kulak veriyor, gerçek bize dönüyoruz.
Sizler de bizlerle olmak isterseniz instagram'da bizleri takip edebilir ve böylece bir sonraki buluşmamızda bizimle olabilirsiniz. Laf aramızda enerjimiz çok yüksektir ;)

Çok güzel de boomerang yaparız ;) 

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.