Rune Taşları Eylül Ayı İçin Ne Diyor?


 Eylül ayı ile yeni bir mevsime de adımımızı atarken açılımımızda ters Thurisaz, Gebo ve Algız sembolleri geldi.

~ Ters Thurisaz ~

Sınırları doğru çizmenin önemini vurgulayan bir sembol Thurisaz. Bu nedenle eylül ayında hem bireysel hem de ulusal sınırlarımıza bazı müdahalelerle karşılaşabileceğimiz konusunda uyarıda bulunmak istiyorum.

Körü körüne çıktığımız yollardan zararla dönmemiz çok mümkün bu ay. Bu nedenle adımları dikkatle atmakta, belki üzerine bir süre düşünmekte fayda var. Aksi halde kendimize bile yalan söylemek zorunda kalacağımız durumlarla karşı karşıya kalabiliriz.

Çok yakınımızda olan, çok sevdiğimiz insanlara karşı da uyarıyor Thurisaz bu ay bizi. Güvenmek çok zor kazanılan bir yetenek ama yine körü körüne kimseye kendimizi teslim etmeyelim.

İlişkiler açısından da güzel haberler vermiyor Thurisaz.

Bu nedenle eylül ayında her konuda düşünmeden, tartmadan hareket etmek, adım atmak yasak 😉


~ Gebo ~

Kelime olarak tam karşılığı "hediye" olan Gebo Ters Thurisaz'a karşı kalkanlarını açmış gibi bu ay.

Bir süredir canımızı sıkan bir durum var ise bu ay onun son bulacağını haber veriyor.

Ortaklı işlerde şansımızın açık olduğunu söylüyor. Ortaklı işler/ilişkilere aşk ilişkileri de dahildir. Bu nedenle bu ilişkilerde bir sonraki adıma geçmek bu ay mümkün. 

Geçmişte yaptığınız iyiliklerin karşılığı gibi olacak hediyelerle karşılaşacağız bu ay. Belki sadece yüzümüzü gülümsetecek belki de sevinçten delirtecek denli güzel anlara şahit olabiliriz. Sevdiğimiz, değer verdiğimiz insanlara da tatlı, küçük hediyeler alabiliriz. Hayatta sevinmek kadar sevindirmek de önemli değil mi?


~ Algız ~

Algız da bu ay korunmaya ihtiyacımız olan durumlarla karşılaşabileceğimizi ve tedirgin olmamamızı çünkü korunacağımızı söylüyor. Peki neden karşılacağız bu durumla? Bize bir şey anlatacağı ya da öğreteceği kesin. Ya birinin gerçek yüzünü gösterecek ya da çok heves ettiğimiz bir şeyin hiç de çekici olmadığını.

Eylülde yepyeni bir enerjiyle dolduğumuzu ve sanki sıfırdan başlıyormuşuz gibi hayatımızı sürdürdüğümüzü hissedebiliriz. Bu enerji sayesinde içgüdülerimize daha çok kulak verebilir, daha yüksek yaşamlar ile bağlantı olasılıkları yaşayabiliriz.

Yeni fırsatlarla ve insanlarla karşılaşmak ve onları hayatımıza almak çok olası.


Üç sembolü eylül ayı için birlikte değerlendirdiğimde güzel şeylerin bizi beklediğini ama Thurisaz'dan dolayı tüm bu olasılıklara körü körüne dalmamak gerektiğini söylemeliyim. Yeni insanlar, fırsatlar, ortaklıklar ve nicesine detaylı bir incelemenin ardından adım atalım. En azından eylül ayı için.

Sevgilerimle 💜

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.