Pinterest'ten Beğendiklerim

Pinterest'te gezerken insanların ne kadar yaratıcı olduklarını görüyor ve şaşkınlığımı gizleyemiyorum. Zaman zaman da benim neden hiç aklıma gelmiyor diye kendi kendime hayıflanıyorum. Sabah sabah sizlerle paylaşayım istedim. Akşama doğru da sevgililer günü sepetimin son halini paylaşacağım sizlerle. Umarım beğenirsiniz :)
kendin yap
Mesela bu minik kütüphanenin çocuklar için bir kum havuzuna dönüştürülmüş olması çok hoşuma gitti. Çocukları uzunca bir süre bu havuzla oyalayabiliriz diye düşünüyorum. Çok akıllıca bir dönüşüm olmuş.



enteresan fikirler
Bu ise başlı başlına süper bir tasarım. Evleri dar olan, pratik tasarımlar arayan aileler için muhteşem bir çözüm. Ben bayıldım doğrusu. Ya siz?
güzel kendin yap fikirleri
Bu tarz bir saksı çözümü de country tarzda döşenmiş bir evin balkonunda muhteşem duracaktır eminim. İçine ister sarkan çiçekli bitkiler dikin ister maydanoz, roka vb. yeşillikler dikin. Biri gözlerinize bayram yaşatacak diğeri midenize ;)
kendin yap projeleri
Bu tarz tasarımları da son zamanlarda çok sık görüyoruz ama bahçelerinize çok yakışacağına inandığım ve yapımı çok pratik olduğu için yayınlamak istedim. Bu kavanozlardan en son Tantitoni'de görmüştüm. Hem de çok uygun fiyatlara.
kendin yap projeleri
İşte karşınızda en şık tasarım. Ne kadar çok ağırlık taşıyabilir bilemiyorum ama sırf görüntüsü için bile yapılabilir. Birkaç fular, ya da bileziklerinizi asabilirsiniz.
tasarım harikası kupalar
Bunları görünce gülümsemeden duramadım. O güzelim cappucino bu bardaklarda cappucino'luktan çıkmış tam bir "beyin" hissi yaratıyor :)
Biz bayanlar için saçlarımız en önemli unsurlardan biridir öyle değil mi? Banyodan çıktık, saçlar da uzun, elektrik de amma zamlandı ne yapacağız? Önce biraz havluyla kurutacağız sonra ya kendi haline bırakacağız ya da kurutma makinesiyle uzun bir boğuşma süreci. İşte bu tarak saçtaki fazla suyu maksimum oranda azaltıyormuş. Hem saçımızı taramış oluyoruz hem de kurutmuş. Bir yerlerde bu tarağa rastlarsanız bana da haber verin.
Bunlarda kendime istediğim tasarımlar :) Sırf bu cicilere benzer şeyler yapabilmek için dikiş makinesi almak istiyorum. Şeytana uysam mı uymasam mı? Büyük bir ikilem içerisindeyim :)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.