Gelin Buketleri

Gelinlere önerim saç modellerinden sonra bir de gelin buketlerine bakalım dedim. Buketler bir gelinin görünüşünü tamamlayan en önemli unsurlardan biri bence. Saçınız gibi buketlerinizi de töreninize uyacak şekilde seçmelisiniz. Her şey ama her şey bir bütün oluşturmalı.
Buket aranjmanlarında hepimizin aklına ilk önce güller geliyor ama aslında aklımıza gelen her çeşit çiçekten buket yaptırabiliriz. Önemli olan tek şey bu işte profesyonel birileriyle çalışabilmek çünkü ortaya güzel bir şey çıkabilecekken bir hüsranla da karşılaşabiliriz.


Papatyalar, ay çiçekleri, kır çiçekleri, lavantalar canınız ne istiyorsa seçin ve buketin yapımını bir profesyonele bırakın. Ortaya muhteşem bir şey çıkacak ve siz mutlu bir gelin olacaksınız. Ayrıca aralara sevdiğiniz minik meyvelerden bile yerleştirebilirsiniz.

Ayrıca buketlerinizin rahatça tutabileceğiniz bir şekilde hazırlanıp gelmesi de çok önemli bir unsur. Gelinliğinize uyan bir kumaşla sarılıp yine gelinliğinizdeki dantellerle tamamlayabilirsiniz. Çiçekleri saran kumaş üzerine hoşunuza giden ya da sizin için bir anlam ifade eden herhangi bir aksesuar da ekleyebilirsiniz. Ne de olsa bu sizin gününüz.




 Her ne kadar gelin buketlerinde canlı çiçekten yana olsam da yukarıda gördüğünüz kumaşlardan yapılmış bu bukete ba-yıl-dım. Ağzımın suları aktı desem yeridir. Çok zarif hazırlanmış bence.






Bayanlar, sizlerin de gördüğü gibi her renkten, her çeşitten çiçeklerle hatta minik meyve ya da sebzelerle de sizi anlatan bir bukete sahip olmanız mümkün. Yeter ki siz hayal edin ve isteyin. Mutlu düğünler :) 

3 yorum:

  1. temmuz gelini olmaya hazırlanırken ikilemde kaldığım bir unsur da,gelin buketi...
    Canlı mı olmalı?kumaş mı?
    Canlının görüntüsü başka,kumaşın hatırası var...
    Ne yapsam bilemedim...

    parisalwaysparis.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canlıyı da kurutarak saklayabilirsin. Bir vazoda güzelce kurutup sonra etrafına camdan bir çerçeve yaptırırsan kumaştan daha güzel bir hatıra olabilir.

      Sil
  2. Resimler arasında pembe ve leylak rengi güllerden oluşan buketlerin kırmızı gonca güllerden olanını yaptırmıştım. Tavsiye ederim. Açmamış tamammen kırmızı gonca güller...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.