Babalar Günü...

Bugün sevinç dolu bir babalar günü postu yayınlarım diye ummuştum ama dün gece olanlar yine hepinizin malumu.
Maalesef dün gece minik çocuklar, bebekler, anneler, babalar, gençler, daha kimler kimler, koskoca bir halka bir zulüm yaşatıldı. Savaşta bile dokunulmayan doktorlara, yaralılara gaz bombaları atıldı, tutuklamak istendi. O karmaşada çocuklar kayboldu. O miniklerin dün gece yaşadıkları korkuyu zihinlerinden bir an önce atabilmelerini diliyorum. Dilerim onlara gaz bombalarıyla saldıran polis abilerine-amcalarına kötü / çekingen gözlerle bakmamayı başarabilirler. Dün gece yaşananları unutmaları çok zor olacak.
Maalesef bugün de iyi haberler geleceğini düşünmüyorum. Bugün Ankara Kızılay Meydanı'na bir polis kurşunuyla öldürülen Ethem Sarısülük'ün cenazesi getirilecekti fakat polisin yollarını kestiği haberini duydum. Cenazenin meydana götürülmesinin olayları daha da alevlendireceğini düşündüğümden götürülmesine karşıyım ancak onu öldüren polisin de cezasını çekmesi tek dileğim.
Babalar gününde konuştuğumuz konuya bakın lütfen. Bir daha ki babalar gününü daha aydınlık, daha özgür, daha geniş görüşlü günlerde kutlayabilmek dileğiyle. Mutlu pazarlar geçirmeye çalışın.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.