Bankların Farklı Kullanımları

Evlerimizde genellikle mutfak alanında kullanmayı tercih ettiğimiz banklar aslında birçok farklı odada da rahatlıkla kullanılabilir ve ihtiyaçlarımıza yönelik eklentilerle zevkimize göre uygulanabilir.

Bence bankların en güzel kullanım alanlarından biri, güzel manzaralı bir pencerenin önünde kullanılan adeta minik bir sohbet köşesi olmuş. Günün boş alanlarının tamamı burada rahatlıkla geçirilebilir.

Merdiven altlarını değerlendirmede kullanılabilecek, altında deposu bulunan bu banktan, biz de hepimizin evinde bulunan çeyiz sandıklarını kullanarak yapabiliriz.


Böyle bir bank ise boş kalmış bir alanı değerlendirmek için birebir. Hem de altı kitaplık görevi görüyor.

İşte çok amaçlı bir kullanım daha. Altı çekmeceli, hem yemek yiyebileceğiniz, hem yakın arkadaşlarınızla keyifli sohbetler edebileceğiniz bir yer.

Açık hava mekanlarından da en rahat kullanım biçimi banklar olsa gerek. Altını sabit yaptırıp iyi havalarda minderlerinizi kapıp güzel havanın tadını çıkarabilirsiniz.

Mutfaklarımızda uygulayabileceğimiz farklı bir tasarım. Bunun sırt kısmı çok hoşuma gittiğinden paylaşmak istedim. Bence alt kısmı da depo olarak işlev görebilirdi.

Yazlık evler için çok ideal bir uygulama. Açıkçası çok da rahat görünüyor. Denizden gelmişsiniz ve duş sonrası günün yorgunluğunu atabileceğiniz en güzel yer işte tam da burası :)

Evlerin girişlerinde uygulanabilecek çok şık bir model. Gerek ayakkabıları giyip çıkarırken, gerekse çok yorgunken dinlenilecek ilk yer. Alt kısmı da ayakkabılık olarak yapıldığında evinize gelince içinizin açılacağına eminim.

Keyifli bir sohbet köşesi daha. Genelde beyazı kullanıp cıvıl cıvıl renklerle ortamı hareketlendirmek tam benim tarzım.  

İşte altı depolamalı bir bank sistemi. Evlerde hangimizin fazladan bir çekmeceye ya da dolaba ihtiyacı olmuyor ki? (Kullanılan mavinin tonuna bayıldığımı da söylemeden geçemeyeceğim) 

Dış mekanlarda bank sisteminin kullanımının çok şık olacağının bir kanıtı daha. Uzanın ve açık havanın tadını çıkarın.

Kapaklı bir sistem yerine açık raflı bir sistemle de çok şık olmamış mı?

Mutfaklarda kullanılabilecek farklı bir uygulama. Eğer büyük bir mutfağınız varsa adanın etrafında oturma alanı yaratmak hem servis esnasında hem de yemek hazırlanırken daha sıcak bir ortam sunacaktır bence.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.