En İyi Arkadaşım Evleniyor - My Best Friend's Wedding

En favori romantik komedi filmlerimden. Onlarca defa izledim, yine de izlerim. Hiç sıkılmam izlerken. Müzikleri, Julia Roberts'ın çaresiz halleri ve 3 güne sığdırdığı muhteşem entrikalar zinciri. Cameron Diaz'ın çok aşık pozları ve arada kalan damadın saflıktan ölüşü :)
Hafta sonu sıcağını kolayca atlatabilmek için bir kez daha izledim. Yine aynı zevki aldım. Gözünüzün önündeki sevgiyi, aşkı görmezden gelmeyin. Kaçmadan yakalayın a dostlar ;)
Bu filmi böylesine eğlenceli yapan en önemli etkenlerden biri müzikleri dediğim gibi. Siz de bol bol dinleyin, sizin de gününüz aydınlansın, içiniz aşkla dolsun...
Filmin en güzel sahneleri, en güzel müzikleriyle sizlerle:

Muhteşem yemek sahnesi... Julianne'nin editörü George aslında ona yardım etmek için gelir ama kendisini entrikaların içinde bulur. O da işleri iyice karmaşıklaştırmaya karar verir. Videonun devamında ise bu kez düğünde George birden ortaya çıkıverir. 

Gelini zor duruma sokan entrikalardan biri. Karaoke yapmayı hiç sevmeyen ve beceremeyen Kimberly'e zorla karaoke yaptırıyorlar ve herkes bayılıyor ;)

Ahh! Filmin açılış parçası. Bence inanılmaz şeker. Tam bu filme göre.



Julianne yaptıklarının kısa bir özetini geçtikten sonra (!) gelin ve damada aslında Michael'la ikisinin olan şarkıyı ödünç veriyor. Taa ki onlar kendi şarkılarını bulana dek.



Her birini filmin görüntüleriyle bulamadım maalesef ama dinlerken beğeneceğinize eminim ;)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.