Amasra'ya GidiyoruuzZz!

Görenleriniz var mıdır bilmem ama biz seneleeer seneler önce yine ailecek gittiğimiz Amasra'ya hayran kalmıştık ve bu bayram tatilini orada değerlendirelim dedik. Görmeyenlere şimdiden görmelerini tavsiye ediyorum ama daha detaylı ve taze bilgileri dönüşte verebileceğim tabii ki.
Biz ailecek yolda dura dura, geze geze giden bir grubuz. Bu yüzden yarın erkenden yola çıkıyoruz. Yol üzerinde görülmesi gereken her yere uğraya uğraya gideceğiz. Bu yüzden size minik bir Batı Karadeniz'de görülmesi gereken yerler rehberi de hazırlayabilirim.
Pek tabii genelde yollarda olacağımızdan iletişimi daha çok Facebook'daki grup sayfamdan:  https://www.facebook.com/HerSeydenKonusmali
yapabileceğim ama daha geniş zaman bulabilirsem dilerim birkaç postta hazırlayabilirim. Hepinize sağlık ve huzur dolu geçecek bir bayram diliyorum. Sevdiğiniz insanlarla mutluluklarınız çoğalır dilerim.
Bu arada daha önce bahsettiğim gibi kızımı bu akşam pansiyona bıraktık :( Çok mutsuzum o konuda. Metanetli olmaya çalışıyorum. Geleceğimiz ve onu alacağımız günü şimdiden dört gözle bekliyorum.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.