My Blueberry Nights - Benim Aşk Pastam

İzlemekte geç kalınmış bir filmi daha izlemenin yoğun hazzını yaşıyorum :) Geçen günkü D&R çıkartmamın kazandırdıklarından biriydi Benim Aşk Pastam. Güzel bir film olduğunu biliyordum, mağazada onlarca kez de görmüşlüğüm vardı ama işte kısmet bu zamanaymış. İzledim, rahatladım.
Hayatıyla ve kendisiyle ilgili sorunlarını çözebilmek için yaşadığı yerden uzaklaşmayı seçen Elizabeth'in (Norah Jones) hikayesi anlatılıyor filmde.
Gittiği yerlerde karşılaştığı karakterlerin ona kazandırdıklarıyla da başladığı noktaya geri dönüyor. Artık hayattan ne istediğini bilerek ve ayakta daha emin durarak ...
Filmde oynayan hatunların çekicilikleri beni benden aldı itiraf etmeliyim. 
Mesela Rachel Weisz'ı bu şekilde görünce "Vaaaayy!" dedim içimden.
Tabii Natalie Portman'ın da ondan aşağı kalır yanı yoktu.
Peki ya Norah Jones derseniz o sade ve güzeldi. 'Gel beni al' çekiciliği değil de 'Ben çok kırılganım, bana nazik davran' durumları vardı. Eh Jude Law da aynen öyle davrandı zaten. İkisinin uyumları çok hoştu. 
Filmin en beğeneceğiniz, en hoşunuza gidecek sahnesi de bence işte buydu. O kadar tatlılardı ki burada "o kadaaaar zaman niye ayrı kaldınız kardeşim, zaten birbiriniz için yaratılmışsınız" diyesi geliyordu insanın. Benim gibi izlemeyen birileri kaldıysa acil izleyin benden söylemesi. Böyle filmler nadiren yapılıyor artık.
İyi seyirler.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.