R.I.P.D - Ölümsüz Polisler

İşte eğlenceli, izlenesi bir film. Birazcık Siyah Giyen Adamlar tadını alacağınız ama temelde öyle olmayan bir film. İzlerken eğleneceğiniz, sonunda değişik bir senaryo diyeceğiniz bir film.
Bütün karakterlerinden ayrı ayrı haz alacağınız film aslında normal bir polisiye gibi başlasa da ana karakter filmin başında vurulup ölünce senaryonun tüm seyri değişiyor.

Ben yine bazı sahnelerde 'Hayalet' filminden esintiler de hissettim ama siz ne düşünürsünüz bilemiyorum. İzledikten sonra haber verin olur mu?
Film hakkında olumsuz eleştiriyi sadece bu ikiliyi çok az gösterdikleri için yapabilirim. Bence daha fazla kullanılmalıydı. İzlediğinizde siz de bana hak vereceksiniz ;)
Ana karakterimiz, Nick, öldükten sonra kendi mesleği olan polisliğe, dünyada, devam edebileceğini öğrenince çok mutlu oluyor fakat hiçbir şey onun beklediği gibi ilerlemiyor. Ne Nick eski Nick, ne de ardında bıraktıkları onun bildiği gibi değil. Sürprizlerle dolu bu sevimli aksiyon filmini izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.